huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 Ben denedim, eğer tek ve ince bir katman olarak sürüldüyse yapıştırıcı, özellikle de tenergy 05 gibi bir lastikte direkt yapıştırıcı ile birlikte süngeri de alıp götürmekte. Uyarmakta fayda var.
maze42 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 ben hiç denemedim, şu ana kadar ne gördüm ne de duydum. Aklıma da gelmedi işin açığı... çok ilginç geldi...
surveyor Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 Ben denedim, eğer tek ve ince bir katman olarak sürüldüyse yapıştırıcı, özellikle de tenergy 05 gibi bir lastikte direkt yapıştırıcı ile birlikte süngeri de alıp götürmekte. Uyarmakta fayda var. Aynen. Tecrübeyle sabit. Eğer lastik 3-4 kez yapıştırılmış ise önce el ile biraz yer açıp daha sonra silgi ile sökme işlemi yapılabiliyor. Yoksa süngeri yumuşak lastiklerde sünger kopma olasılığı çok yüksek. Daha önce benzer bir konuda lastiği her sökmede yapıştırıcıyı temizlemenin gerekli olmadığını okumuştum.
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 ben hiç denemedim, şu ana kadar ne gördüm ne de duydum. Aklıma da gelmedi işin açığı... çok ilginç geldi... Muammercim, bu videoyu ben kaydettim, silgiyle biraz hızlı yapınca yine sünger kopartıyor, sadece parmak fazla ısınmasın diye denemiştim, Allah korusun sürtünmeden kıvılcım çıkarıp yangın çıkmasın dedim, yavaş yavaş yapınca gayet güzel oluyor.. not: videodaki eller bana ait değil, bir bayan arkadaşa el mankenliği yapması için ricada bulunmuştum :) 1
maze42 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 Mustafa Abi hiç bakmamışım kim yükledi diye, baksaymışım iyi olacakmış. Ben de kesin yabancı birisi yüklemiştir dedim ama altında bir Türk dahi çıktı:) 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 Sert süngerli lastiklerde iyi işe yarıyor. Amma velakin yumuşaksa sünger arkadaşların dediği gibi herşeyi alıp götürüyor.
fury Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2012 en güzeli ütü düşük ısıda lastiğin üzerinden yavaş yavaş geçin süngerden kopma olması imkansız gibi.
Bora Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2012 (düzenlendi) bu iş için üretilmiş bir ürün mevcut : http://www.tabletenn...-sponge-neottec not : lastik için denendi ve olumlu sonuç alındı. 2 Eylül, 2012 Bora tarafından düzenlendi :)
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 bu iş için üretilmiş bir ürün mevcut : http://www.tabletenn...-sponge-neottec Aslında almak lazım. En azında ellerim su toplamaz lastik temizlicem diye :)
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 bu iş için üretilmiş bir ürün mevcut : http://www.tabletenn...-sponge-neottec Bora bu sünger sadece tahtadan yapıştırıcıyı sökmek için üretilmiş sert bir sünger sanırım, ben aldım kargoda henüz, lastikten sorunsuz çıkaracağını sanmam, bakalım deneyip göreceğiz...
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 altında yazıyormuş zaten. Bora yakacaktı bizi :)
Bora Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 Bora bu sünger sadece tahtadan yapıştırıcıyı sökmek için üretilmiş sert bir sünger sanırım, ben aldım kargoda henüz, lastikten sorunsuz çıkaracağını sanmam, bakalım deneyip göreceğiz... abi altında öyle yazıyor ama ben bunu lastik için denedim ve olumlu sonuç aldım. yoksa önermezdim.
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 abi altında öyle yazıyor ama ben bunu lastik için denedim ve olumlu sonuç aldım. yoksa önermezdim. eyvallah, ben de bir taşta iki kuş vurmuş olmuşum demek ki...
Bora Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 bunu denediğim lastik sert bir lastikti yanlız. yumuşak bir lastik için deneyip te süngerini kopartan benden bilmesin :))
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2012 o zaman denemelere başlayalım. bir kişi keseyle, bir kişi ponza taşıyla, bir kişi de lületaşıyla denesin. Kimin ki en iyi sonucu verirse onu kullanalım :)
Ayberk Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2012 solüsyon temizlemekten parmak izim yok :)) 1
SalihEmirhan Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2014 Konuyu belki hortlatıyorum ama bir kaç sorum olacak ; Elimde andro hexer lastik var lastikteki yapıştırıcıyı nasıl temizleyebilirim parmağımı sürtüyrum hatta bez ilede denedim bir reaksiyon yok :) Ama rakza 7 soft lastikteki yapıştırıcıyı kolayca temizledin. Yapıştırıcıyı temizlemesem öyle tekrar kullansam bir zararı olur mu
safa51 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2014 Konuyu belki hortlatıyorum ama bir kaç sorum olacak ; Elimde andro hexer lastik var lastikteki yapıştırıcıyı nasıl temizleyebilirim parmağımı sürtüyrum hatta bez ilede denedim bir reaksiyon yok :) Ama rakza 7 soft lastikteki yapıştırıcıyı kolayca temizledin. Yapıştırıcıyı temizlemesem öyle tekrar kullansam bir zararı olur mu ben zaten bi kere temizledim bi 3 saat surdu sonra kafayı yememek için direk üzerine yapıştırdım çok bi sıkıntı olmaz zannediyorum biraz hız artabilir. Ama zararı olmaz ve yapıştırıcıdan yapıştırıya fark var bazıları şak diye çıkıyor mesela
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap