kufezli Oluşturma zamanı: 26 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 26 Temmuz, 2012 Arkadaslar, Avrupa'da gencler katgorisine bugune kadar ferdi olarak derece yapan biri var mi?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Türk olarak diyosun da yazsan da daha net anlaşılsa ? Jiang Peng Fei gençlerde değil ama Yıldızlarda Avrupa Şamp olmuştu , aynı turnuva Safa Avcı da 3.ydü yanlış hatırlamıyorsam
kufezli Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Yok Turk degil Faroe Adalarindan kim olmustur diye sormustum aslinda!!!!
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Yok Turk degil Faroe Adalarindan kim olmustur diye sormustum aslinda!!!! Cevap verdik sorun nedir ?!! Not : Faroe Adaları'nın masa tenisi takımı yok. Burdan bakabilirsin. http://www.ittfranking.com/gen/country/home_en.htm
Ertunga Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Cevap verdik sorun nedir ?!! Not : Faroe Adaları'nın masa tenisi takımı yok. Burdan bakabilirsin. http://www.ittfranki...try/home_en.htm dalga geçme amaçlı faroe adaları yazmış ..
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Yahu siz de benim dediğimi anlamamışsınız , hayret bişey. Dalga geçmek istemiş ben de cevap verdim , te allam. Ayrıca soru sormuş arkadşa cevabını da vermişiz , hata mı yaptık ? benden başka o soruya cevap veren , şu sporcu madalya almıştı diyen yok ?!!
Ertunga Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 abi ben hata yaptın dedim mi ? veya o haklı sen haksız dedim mi ?
bellek Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Hakem lazım mı...???..... geleyim...mi...??? Sayfada espiri patlaması vardı ....Ne oldu da hava birden döndü.. 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 abi ben hata yaptın dedim mi ? veya o haklı sen haksız dedim mi ? Dalga geçme amaçlı olduğıunu heralde anladım diyim bitsin gitsin o zaman... Pengfei - SAfa ikilisi demiştim , bi de en son turnuvada Damla ile İbrahim yıldızlarda aldı , ama gençler ??
onurzaim Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2012 Son Avrupa Gençler şampiyonasında bizden Mix kategorisinde İbrahim GÜNDÜZ ve Damla UZEL çifti madalya aldı. Bu madalya önemli, çünkü takımda bir çinli hoca yokken bile hatta çinli hocanın etkisinde kalmadan yetişmiş sporcular madalya aldı. Bu yüzden bu madalyayı önemseyiniz. Daha önceki yıllarda yine gençler şampiyonlarında Hasan Doğan, Gencay Menge, Safa Avcı, Jiang Pengfei, Hüseyin Gazi, Halil Hacı'dan oluşan takımlar madalya aldılar. Başka hatırlamıyorum. Büyük turnuvalarda henüz madalya alan var mı yok mu bilmiyorum. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap