turushanovgu Oluşturma zamanı: 19 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 19 Temmuz, 2012 alışveriş yapan var mı? süreç nasıl işliyor?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 ya da avrupadan elektronik eşya alan var mı? uygun siteler hangileri?
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Kargo uygun olmadıkça çoğunlukla değmiyor, ebay'dan "free shipping" (beleş kargo) seçeneğiyle hongkong vs. üzerinden uygun gelebiliyor bazı ürünler...
ararat1973 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Turushan Hocam ebaydan alışveriş yaptım. Kesinlikle güvenilir. Burada önemli olan nokta şu, 75 euro yada 100 doları aşan alışverişlerin gümrüğe takılıp yüzde 19 vergi ödeme riski. Ama her 100 doları aşan alışverişte bu olay gerçekleşmiyor. Sözgelimi satıcıya mesaj atıp fiyat 80-90 dolar olarak göstermesini isteyebiliyorsun ve genelde sorun çıkarmıyorlar bu konuda. Ben 200 dolarlık ürün aldım gümrüğe takılmadı. Son olarak amazon olsun ebay olsun alışveriş yapmak için paypal hesabı almanız gerekiyor ki bu kolay bir iş. Eğer bilmiyorsanız bile internette adım adım anlatan siteler var. 1
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 teşekkür ederim hocam Turushan Hocam ebaydan alışveriş yaptım. Kesinlikle güvenilir. Burada önemli olan nokta şu, 75 euro yada 100 doları aşan alışverişlerin gümrüğe takılıp yüzde 19 vergi ödeme riski. Ama her 100 doları aşan alışverişte bu olay gerçekleşmiyor. Sözgelimi satıcıya mesaj atıp fiyat 80-90 dolar olarak göstermesini isteyebiliyorsun ve genelde sorun çıkarmıyorlar bu konuda. Ben 200 dolarlık ürün aldım gümrüğe takılmadı. Son olarak amazon olsun ebay olsun alışveriş yapmak için paypal hesabı almanız gerekiyor ki bu kolay bir iş. Eğer bilmiyorsanız bile internette adım adım anlatan siteler var. sağol hocam
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Amazon tr a göndermiyordu en son durumda bilginize...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap