cagan Oluşturma zamanı: 19 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 19 Temmuz, 2012 Bu da bir diğer video. İçinde Ozan'la atışmalarımız, Turushan abi ile röportaj ve daha niceleri var Buyrunuz ; 7
ararat1973 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Videonun sonunda Hasan Uğur - Tufan Yalçın maçı var. Sonucunu bilen varmı? Çağan kimbilir elinde olup yayınlamadığın ne görüntüler vardır, korkulur senden
bellek Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Çağan senden kameraman olmaz..bu olmama konusunda seni tek geçerim.......Videoyu seyrederken sersemledim..başım döndü.. Yerdeki parkeler bayağı bir güzelmiş..ahşapın cinsini öğrenmek için daha yakın çekseymişsin keşke...Bu gördüklerimden video içeriğini ancak bu kadarcık yorumladım.. Bu yorumu ben değilde başkası yapsaydı şimdi..3 cü Dünya savaşı çıkmıştı... Eline sağlık çok güzel görüntüler çekmişsin..diyeyim......Çağan bu beli olmaz bakarsın verip veriştirir bana.. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Çağan senden kameraman olmaz..bu olmama konusunda seni tek geçerim.......Videoyu seyrederken sersemledim..başım döndü.. Yerdeki parkeler bayağı bir güzelmiş..ahşapın cinsini öğrenmek için daha yakın çekseymişsin keşke...Bu gördüklerimden video içeriğini ancak bu kadarcık yorumladım.. Bu yorumu ben değilde başkası yapsaydı şimdi..3 cü Dünya savaşı çıkmıştı... Eline sağlık çok güzel görüntüler çekmişsin..diyeyim......Çağan bu beli olmaz bakarsın verip veriştirir bana.. Selim abi sana katılıyorum. Videoyu izlerken lunaparkta dönme dolaba gondola filan binip inmiş gibi kafam döndü. Teşekkürler Çagan.
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Çağan, makine sanki çekim hızına yetişemiyor, yani işlemcinin hızı yetmiyor gibi bir yavaşlık var. Seste sorun yok. Acaba görüntüyü yüksek kalitede mi çektin, mesela kaça kaç çektin ?
cagan Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 1280 x 720 hd çektim Ahmet abi.
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Biraz daha düşük çözünürlükte çeksen süper olurmuş. Mesela 640x480 ve 30 fps olsaymış. Bir de o şekilde maç çekimi yapmayı deneyebilir misin ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap