CyRuss Oluşturma zamanı: 9 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 9 Temmuz, 2012 Arkadaşlar Tsubasa'nın önerisi ile buluşmaya getireceğimiz ekipmanlarımızla ilgili bir liste oluşturalım diyoruz. Bu başlık altında herkes ismini , kullandığı ekipmanı ve yanında getirmeyi düşündüğü diğer ekipmanlarını yazarsa bunu buluşma öncesi bir liste halinde buluşmada ilan ederiz. Herkes bu listeden faydalanarak incelemek istediği , denemek istediği ekipmanlar için derli toplu bir listeden faydalanmış olur. Bu başlığı buluşmaya kadar göremeyip yazamayanlar da listeye kendi ekipmanlarını buluşma esnasında eklerler. Enes YAYLACI Kullandığım : Avalox P700 / DHS Hurricane 3 / Tenergy 05 fx Yanımda olacak ekipmanlar : Donic Waldner Senso Carbon tahta / Stiga Clipper Wood Tahta / Stiga Carbosound Lastik / Ve bir çok eski lastik ( genelde çin )
turushanovgu Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 ma lin carbon + rakza7 soft + aurus soft
Bora Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 öz hakiki bora vang imzamdaki ekipmanlar ve yedekleri haricinde farklı bir ekipmanım yok malesef. isteyen rakedimi deneyebilir elbette.
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Mustafa Z. YILDIZ Avalox P700 FL,Tibhar 1Q, joola X-plode sensitive, Avalox P700 FL,xiom vega europe, friendship 720 fx
Saadettin Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Her çeşit ekipmanla yanınızdayım.. Yanımda neler olur bilemiyorum ama kullanmakta olduklarımı deneyebilirsiniz.. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 All evo+rakza 9+rakza soft xiom amadeus+venüs2+hexer hd T2 karbon
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Saadettin abi OSP Musko yu getirirsen denemek isterim.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Stiga optimum sync tahta uzerinde calibra plus ve calibra spin. Timo boll Alc ve eski boost tx lastiklerim.
Champ Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Stiga off nct ST ,Aurus Soft,Meteor 8512 off denemek için bir çok çeşit putur ve kyk standı ıcın kelepir 1 çanta dolusu lastik,tahta,yapıştırıcı,kenar bantı vb...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Emre ADIGÜZEL İmzamdaki ekipman ve yedek olarak da stiga clipper üzerine yine aynı lastikler var...
Burak Karatatar Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Tahta : Avollo AVX Tosios Lastikler : Stiga Calibra LT Spin , Andro Hexer HD NOT : Ama gönlünden kopup bir adet Kırmızı Hexer HD 2.1 verene gönlümü ve LT Spinimi veririm :)
Ramses Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Andro Blax off Xıom Vega Europa Xıom Vega Elite Erman Balcı
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Tahta : Avollo AVX Tosios Lastikler : Stiga Calibra LT Spin , Andro Hexer HD NOT : Ama gönlünden kopup bir adet Kırmızı Hexer HD 2.1 verene gönlümü ve LT Spinimi veririm :) Benim gönlümden sıfır hd mi vermek geçti ama sende tosiosunu gönülden koparacaksan
maze42 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Muammer Çokyürür Avalox p500 - stiga boost tc Viscaria - Calibra Lt Her iki raketimde orada olacak inş.:)
Deniz Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Arkadaşlar Merhaba, Aşağıdaki konbinasyonu merak ediyorum. Rose Wood NCT7 tahtada FH ve BH lastik Stiga Calibra LT Sound ikinci alternatif aynı tahtada Hexer HD kullanan varmı?
Burak Karatatar Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Benim gönlümden sıfır hd mi vermek geçti ama sende tosiosunu gönülden koparacaksan İmkansız olmaz olamaz :)
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Avx tosios+Tenergy 05fx+calibra sound Innerforce alc
turushanovgu Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 imzamdakine ilave olarak, xiom acro tahta, sword v8 light carbon + t64 + aurus soft , dhs pg7 + aurus soft + ?? yanımda olacak
EAKSEL Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Günaydın, İmzamdaki rakete ilave olarak Michael Maze Carbon her iki tarafında (yıpranmış durumda) vega europe max olan bir raketim var.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gelebilirsem bolca ekipman getirmeye çalışacağım.
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 İmzamdaki kombiye ordayım. Cuma gunu Saat 13.30 gibi izmitteyim. Erkengelenlerle oynayabiliriz
Champ Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Aurus soft'u ile sorun yaşayan var mı? Ben 3 tane aurus soft aldım tamamında topun lastiğe en çok temas ettiği bölgelerde pütür ile sünger arasındaki bağ koptu. Lastik ayrı sünger ayrı duruyor öyle... Siyahta bu problemi yaşamadım ama sadece bir tane siyah aurus soft kullandım o da daha yeni... Ozan ben 7 aydır siyah a.soft kullanıyorum birkaç kezde sökup taktım herhangi bir sorun yok henuz.Bu konuyu seninle istişare edelim İzmit te
aligokcen Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Tek kombo raketim. tahta-andro blax off fh-xiom vega europe bh-yinhe mars II
turushanovgu Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Aurus soft'u ile sorun yaşayan var mı? Ben 3 tane aurus soft aldım tamamında topun lastiğe en çok temas ettiği bölgelerde pütür ile sünger arasındaki bağ koptu. Lastik ayrı sünger ayrı duruyor öyle... Siyahta bu problemi yaşamadım ama sadece bir tane siyah aurus soft kullandım o da daha yeni... bendeki kırmızı 2-3 aylık, fiziksel herhangi bir sorun yaşamadım, siyah sıfır, yeni kestim, ona ne olur bilmiyorum
Ramses Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Tek kombo raketim. tahta-andro blax off fh-xiom vega europe bh-yinhe mars II Tek ama şimdilik.. :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap