Bora Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2012 TT-Sözlük : Güzel Türkçemizde yer alan kelime ve deyimlerin çağrıştırdıkları ile çarpıtarak oluşturduğumuz söz ya da söz gruplarının masa tenisi jargonlarıyla karıştırıldığında ortaya çıkan ürünlerden oluşan sözlük. * Kimsenin tt-sözlük puanı olmayacak, o yüzden kötü olur mu diye düşünmeyin, paylaşın... Örnek vererekten başlıyorum... (Açıklayıcı olması için cümle içinde kullanabilirsiniz.) Dön Lastiği: Kişi tarafından çok sevilip, yıllarca kullanılan fakat ekipman hastalığına kapılıp lastikten lastiğe atlanması sonucunda sürekli geri dönülen lastiğe verilen ad. (Örn: Hangi lastiği kullanırsan kullan son durak hep dön lastiğidir.) 3
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 TT-Sözlük : Güzel Türkçemizde yer alan kelime ve deyimlerin çağrıştırdıkları ile çarpıtarak oluşturduğumuz söz ya da söz gruplarının masa tenisi jargonlarıyla karıştırıldığında ortaya çıkan ürünlerden oluşan sözlük. * Kimsenin tt-sözlük puanı olmayacak, o yüzden kötü olur mu diye düşünmeyin, paylaşın... Örnek vererekten başlıyorum... (Açıklayıcı olması için cümle içinde kullanabilirsiniz.) Dön Lastiği: Kişi tarafından çok sevilip, yıllarca kullanılan fakat ekipman hastalığına kapılıp lastikten lastiğe atlanması sonucunda sürekli geri dönülen lastiğe verilen ad. (Örn: Hangi lastiği kullanırsan kullan son durak hep dön lastiğidir.) :salak: çok komik bi okadarda anlamlı bana göre helal boraya
ongun Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 taze fasulye : takımın maç alamayan acemi 3. oyuncusu cüzük : son sette cüzden kaybetmiş oyuncu 3
bellek Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 taze fasulye : takımın maç alamayan acemi 3. oyuncusu cüzük : son sette cüzden kaybetmiş oyuncu Ne.... yazık ya...son settemi cüzdanını kaybetmiş kuru fasülye.. Ne ...ne diyorum ben...yeriz şimdi fırçayı forum asilzadelerinden...
CyRuss Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Ne.... yazık ya...son settemi cüzdanını kaybetmiş kuru fasülye.. Ne ...ne diyorum ben...yeriz şimdi fırçayı forum asilzadelerinden... veteran = pütürü olmazsa olmazı ilan etmiş muhabbetkar kişi. ( a nın üzerinde inceltme var ) 1
Bora Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Omlet:hakemin attığınız her servise let deme durumu. omlet süper olmuş afiyetle yemekteyiz :) 2
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 delik raket: içinden top geçebilen raket.
CyRuss Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 delik raket : top ıskalayan oyuncuya yapılan soğuk ve klişe espri. de olabilir.... 1
Ertunga Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 elinde raket gibi : topu parmağınızla karşıya attığınızda söylenen söz. Şahsen bana çok diyorlar : (
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap