Uğur Ayhan KALKANLI Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2012 Değerli masa tenis severler, sizin de bildiğiniz gibi masa tenisi oynanacak profesyonel yer bulunduğumuz bölge itibariyle çok az. Onun için Beylikdüzü,Büyükçekmece,Mimarsinan, Mimaroba ve Sinanoba yakınlarında ikamet eden masa tenisi severler olarak temmuz 2012 itibariyle Mimarsinan Koleji kompleksinde yeni masa tenisi spor salonu kurmuş bulunmaktayız. 1 adet joola masa 2 adet donic ve 3 adet voit platinium zero masamız bulunmaktadır ayrıca 1 adet masa tenisi robotu bulunmaktadır. Hafta arası 17.00-22.00 Hafta sonu 10.30 - 22.00 açık olacaktır. Daha fazla bilgi için beni arayabilirsiniz UĞUR AYHAN KALKANLI 0531 379 0007 4
Rıdvan Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2012 Hayirli ugurlu olsun. Basarilar...
Uğur Ayhan KALKANLI Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2012 teşekkür ederim.
CyRuss Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2012 Hayırlı olsun , masa tenisine katkı yapan birilerini gördükçe gözlerimin içi gülüyor :)
Ramses Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Hayırlısı olsun. Bu taz yerlerin çoğalması sevindirici.. :)
onurzaim Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Hayırlı olsun. Ben de oradan Beşiktaş'a yeni taşınmıştım. Oralarda hiç olmayacağını düşündüğüm birşeydi. Forum bu tip konular için çok faydalı oluyor.
onurzaim Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Beylikdüzü Migros durağında inince 448'e bineceksin. Bu minibüsler Yenibosna'dan da kalkıyor. Avcılardan'da geçiyor. Sonrasını arkadaşlar tarf etsin. Sanıyorsan Uyum markette iniyorsun. Tam emin olamadım.
turist34 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Arkadaşlar ben de katılmak isterim aranıza. Yalnız öğrenmek istediğim bir şey var. Ücretli mi, yani kurs olarak mı faydalanıyoruz ? Çünkü ben biliyorum ama kardeşimi bu spora yöneltmek istiyorum. Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap