k.yildiz Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2012 Merhaba, yaz tatili süresince Eskişehir'de olacağım. Bu süreç boyunca düzenli antrenman yapabileceğim partner arıyorum. Antrenmanlarımızı Anadolu Üniversitesi'nin spor salonunda yapabiliriz.
folgun Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 Hafta içi hergün saat 20:00-22:00 saatlerinde İl gençlik spor masa tenisi salonunda (Atatürk Statyumu açık tribün altında) veteranların antremanları var onlara katılabilirsiniz.
k.yildiz Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 Sözünü ettiğiniz salonu biliyorum, teşekkür ederim.
fatih engin Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 Hafta içi hergün saat 20:00-22:00 saatlerinde İl gençlik spor masa tenisi salonunda (Atatürk Statyumu açık tribün altında) veteranların antremanları var onlara katılabilirsiniz. Peki salona gitsek o saatlerde dernek dışından birilerine kullandırırlar mı? Yani üyelik falan isteniyor mu?
folgun Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2012 Peki salona gitsek o saatlerde dernek dışından birilerine kullandırırlar mı? Yani üyelik falan isteniyor mu? Sadece Gençlik spor il müdürlüğünden bir form dolduruluyor. Ayrıntılı bilgi için esmtligi.com a bakabilirsiniz.
SmokeyDaBang Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2012 veteranlar dısında da antreman yapmaya gidenler oluyor mu? Uzun bi aradan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum direk veteranlar kasar sanki =)
fruktoz Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2013 Benim pek oynamışlığım yok, en son 11 sene önce ortaokulda elime almıştım. Öylesine oynamak isteyen varsa Eskişehir'de çokk güzel olur.
maske Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 Anadolu üniversitesinde kaç tane masa var ? Masa tenisi imkanı nasıl?
cem26 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2013 Eskisehirde olup masa tenisi oynacak arkadaslar arıyorum. Anadolu, osmangazi veya eskisehir icinde heryer bana uygundur. Kucuk bi grup olusturabilirsek guzel olacaktir eminim. Mail araciligi ile de ulasabilirsiniz. Herkese saygilar... cemustungun@hotmail.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap