Fatih Birinci Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2012 Avrupa Karışık Çiftler Şampiyonası'nda Türkiye'den Bora Wang - Melek Hu çifti ikinci oldu. İlgili haber: http://www.ettu.org/...pairings-again/ Birinci ise, Romanya'dan Andrei Filimon ile Elizabeta Samara oldu. Final videosu: 1
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 2 Çinliyle bile Avrupa şampiyonu olamamışız yani. :) 5
CyRuss Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 Masa üstü açmaları çok rahatsız etmiş bizimkileri sanki. Servislerde de Romenler bariz bir üstünlük kurmuş. Çift olarak da daha uyumlu görünüyorlar zaten. Takımımızı başarısından dolayı tebrik ediyorum.Ama her zaman söylediğimi tekrarlıyorum. Milliyeti ne olursa olsun bizim yetiştirdiğimiz sporcuları orada görmek beni daha bir gururlandırırdı. Araştırmacı gazeteci Fatih Bey'i paylaşımından dolayı kutlarım...
haruncoskun Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 Wang'ların Bora çok kötü performans sergilemiş
notsniw Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 çift oynuyosan, bi solak bi sağlak olmalı. iki sağlak çok dezavantajlı oluyor... yinede tebrik etmeli iki olimpik sporcumuzu.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2012 bu samara bizim FB'deki Samara mı?
Hilal Yamak Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2012 bu samara bizim FB'deki Samara mı? Evet Fenerbahçe de oynayan..
Bora Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2012 İnşallah bir gün Türk sporcularla da aynı başarıları kazanırız...
Volksdeutsche Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2012 İnşallah bir gün Türk sporcularla da aynı başarıları kazanırız... Güzel temenni..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap