Junk Player Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Youtube'a birisi haklı olarak defans oyuncusu hücum oyuncusundan daha çok atak yaptı yazmış. 1
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Defans oyuncusu seçerek hücum yapıyor ve çok etkili oluyor, hücumcu ise her topa hücum yapmak zorunda! adamda ne güç ne kuvvet ne de moral kalır... 1
turushanovgu Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 mustafa hocam, inan joo bu maçta jun'dan daha çok yoruldu, ha spin atmış ha kesmiş, çok fazla enerji farkı yok 1
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Masa tenisinin cazibesi buradan geliyor bence zaten şahsen ben Mizutaninin normal oyun tarzı olarak çok aktif bir hücum oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.Kesik tarzı defans olmasa bile blok atak ve uzaktan top taşıma yönü daha kuvvetli.Zaten Jooya karşı bu kadar pasif kalışının sebebi bu bence.Mesela daha aktif hücumcular long,lin,jike vs...gibi günün şartlarında bazen zorlansalar bile genelde jooyu rahat geçerler ama Mizutaninin oyun tarzıda onları daha bi zorlar...Bu konu böyle akıp gider yani Ahmet Mehmedi yendi Murat Ahmedi yendi Hasan Muratı yendi Mehmette kalktı Hasanı yendi hepside tarz olarak farklı oyuncular buyrun en iyi kim şimdi?Ama masa tenisinin göze hoş gelen en güzel oyun tarzının başında yenerler yenilirler ama Mizutani ve Samsanov stilleri geliyor bence... 1
fatih engin Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Böyle defansçıların hakkından bence en güzel Waldner geliyor. Kesik gelen topu sanki eliyle tutup bir o köşeye bir bu köşeye atınca defansçının feleği şaşıyor 1
Mustafa Özkay(maz)E Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Bence Jun gayet güzel oynamış :)
Mustafa Özkay(maz)E Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 İlk sette bu yorumu yazmıştım vazgectim hicbir sey oynamamıs bu ne bicim atak
notsniw Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 buda antitez olsun, taze biten maç... oh abimiz, kopya çeken liseli gibi oynamış, ezbere, gözü yumulu defansa oynayamayan atakçılara özel ders niyetine.... uzun spin, çook kısa drop, brazil open 2012 final 1
bellek Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Defansçı takım arkadaşına oynamak kadar kolayı yok... Defansın gücü aldatmada... hergün oynadığın takım arkadaşını ne kadar kandırabilirsin ki? Werner Schlager her zaman chen weixing'i ezmiştir. Oh da hep joo'yu yeniyor bu iş bu kadar basit bence... İyi bir değerlendirme olmuş..... Ozan Bana göre diyeyim de.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 eun da bu maçta kendini aşmış biraz :)
CyRuss Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 finali 30 kişi izlemiş... makus talih sporumuzun yakasını orada da bırakmamış
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 Defansçı takım arkadaşına oynamak kadar kolayı yok... Defansın gücü aldatmada... hergün oynadığın takım arkadaşını ne kadar kandırabilirsin ki? Werner Schlager her zaman chen weixing'i ezmiştir. Oh da hep joo'yu yeniyor bu iş bu kadar basit bence... Chen Weixing'e hareket çeken eller kırılsın (spin dışında) finali 30 kişi izlemiş... Klima yoktur belki baba, bu sıcakta millet napsın, bu kadar dertlenmeyin :)
notsniw Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 Klima yoktur belki baba, bu sıcakta millet napsın, bu kadar dertlenmeyin :) karnaval olsa izdiham olur ama, sıcak mıcak dinlemez brazil vatandaşı
Bora Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 o sıralarda 8. lig futsal maçını izlemek üzere 20.000 kişilik spor salonuna akın etmiş te olabilirler...
CyRuss Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 ben de korfball izlemeye gittiklerinden şüphelendim bak şimdi...
ozgur seker Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2012 uzun spin, çook kısa drop, o kadar kısa nasıl bırakılır yaa, hayran kaldım kısa toplarına
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2012 o kadar kısa nasıl bırakılır yaa, hayran kaldım kısa toplarına Oh Sang Eun bu maçta şuana kadar gördüğüm defans oyuncularına karşı bırakılan kısa topların en iyisini yapmış cok iyi çözmüş joo yu helal olsun
umur Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 final maçlarında elenen takımlar da evlerine döndüğü için izleyecek sporcu sayısı da bir hayli azalıyor
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap