osman yılmaz-67 Oluşturma zamanı: 11 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 11 Haziran, 2012 arkadaşlar tahtam bugün geldi. oynadım müthiş hızlı hatta ebenholz 7 ile oynuyordum dahada hızlısı. his çok iyi topun tahtaya verdiği titreşim çok az ve güzel ben beğendim. fiyatı da çok uygun. 300 lira tahtalara verme dönemi bitti benim için. tahta 80 lira. ben beğendim denemenizi tavsiye ederim.
Ertunga Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 abi senin ebenholz artık eskidi napcan ki ebenholzu sen
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 valla anladım seni ama... onu o kadar çok bekleyen var ki. idmanda çıkardım hemen kaptılar. üzgünüm..
surveyor Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 arkadaşlar tahtam bugün geldi. oynadım müthiş hızlı hatta ebenholz 7 ile oynuyordum dahada hızlısı. his çok iyi topun tahtaya verdiği titreşim çok az ve güzel ben beğendim. fiyatı da çok uygun. 300 lira tahtalara verme dönemi bitti benim için. tahta 80 lira. ben beğendim denemenizi tavsiye ederim. nereden aldınız. ? ben ebay da bulabildim. yurt içinde satan yok henüz.
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 evet bende ordan aldım. 76 liraya aldım kargo bedava.10 günde geldi.
Bora Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 hayırlı olsun abi.. almadan önce söylemeyi çok isterdim ama... :) 50 lira : http://www.eacheng.n...=detail&ID=3233
surveyor Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Bu tahtayı alıp, memo 3 ve venüs 2 kullanmayı düşünüyorum. ne dersiniz?
echsoua Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Tahta çok atıyor servisleri karşılayamıyorum oynak derler ya o yönden nasıl ?
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 50 lira diyosun ama orda kargo var aynı hesaba geliyor boracım. tahtayla daha 1 idman yaptım fakat çok atıyor hızlı bayağı. 1 hafta oynayıp maç yapayım sonra izlenimlerimi yazarım. ilk izlenimlerim olumlu
Bora Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 çin postası çok ucuz abi. geçmiş senelerde tek lastik için 2 ya da 3 dolar vermiştim sanırım. bilgin olsun.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 eacheng'de 1 tahtanın kargosu 13 usd civarıydı
turushanovgu Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 şimdi kontrol ettim, kargo 7 usd
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 27+7=34 USD EBAYDE DE 40 USD ÇOK FAZLA FARK YOK NE YAPALIM ALDIK BİR KERE
CyRuss Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 çinden gelmesi 10 günün çok üzerinde olabilirdi zaten. ben bir yerden sipariş verdiğimde üç kuruş fazla olsun hemen gelsin istiyorum.beklemek uykularımı kaçırıyor
surveyor Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 hayırlı olsun abi.. almadan önce söylemeyi çok isterdim ama... :) 50 lira : http://www.eacheng.n...=detail&ID=3233 bu site güvenli mi? hiç bir güvenlik sertifikası yok. çin çarpmasın sonra :)
surveyor Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 elimde lastik olarak dhs h3 neo nimbus sound aurus sound lkt rapid sound omega 4 elite var. acaba hangileri bu tahta ile uyumlu olur.
surveyor Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Üstadım elbetteki öyle. Ama şu sert tahta yumuşak lastik olayı var ya. ondan merak ettim.forumu çok gezdim.pek çok kişi sert tahta yumuşak lastik diyor. ama iş senin dediğin gibi. mesela imzamdaki mevcut tahtamda yumuşak lastikler orta mesafede iyi. ama kısa mesafede çok zıplak kalıyorlar.o nedenle orta sertlikte veya ince lastiklere döndüm.hatta senin tavsiyenle yaptığım ikinci kombide lastikler orta sertlikte.
surveyor Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 efeeeennndimm. tahtamızı aldık. Öncelikle çin malı olduğu için öyle ahım şahım işçilik beklemediğimizden hayal kırıklığı olmadı. FL sap aldım. Ama daha önce oynadığım tüm FL saplardan 1 cm daha kısa.hafif denebilecek bir tahta. Ama lastiksiz halinde bile dengesiz olduğu hissine kapılıyor insan. FH kısmına andro hexer duro, BH kısmına donic coppa x3 yapıştırdık. Sonuç; kafa kısmı aşağı düşen son derece dengesiz bir tahta. Belki sensitec tahtaya alıştığım için öyle gelmiştir, ama benim yorumum bu. birkaç sefer oynadım. cık. . canım sensitec tahtama geri döndüm. NOT: Acemi yorumudur. Ustalara kusur ettiysem affola.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap