Eypd Oluşturma zamanı: 28 Kasım, 2005 Oluşturma zamanı: 28 Kasım, 2005 HAYDARPAŞA LİSESİ TURNUVA SONUÇLARI 27 KASIM 2005 PAZAR 1- ŞABAN KÖROĞLU 2- YILMAZ YATAK 3- İSMAİL ÖZKABAKÇI 4- EYÜP DURSUN TESELLİ - HASAN DÜZEL
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2005 HAYDARPAŞA LİSESİ TURNUVA SONUÇLARI 27 KASIM 2005 PAZAR 1- ŞABAN KÖROĞLU 2- YILMAZ YATAK 3- İSMAİL ÖZKABAKÇI 4- EYÜP DURSUN TESELLİ - HASAN DÜZEL Tebrikler Eyüp Dursun, Gittikçe daha iyi oynuyorsun.Bu hafta sonundaki (3 Aralık c.tesi saat 12:00)maçlarda da senden derece bekliyorum.Tekrar tebrikler...
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2005 1. olan şaban arkadaşım ve 3. olan İsmail hocam la kurumlararası ligde aynı takımdayız. İnşallah bu performanslarının ligde de devamını diliyorum...
Eypd Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2005 Tebrikler Eyüp Dursun,Gittikçe daha iyi oynuyorsun.Bu hafta sonundaki (3 Aralık c.tesi saat 12:00)maçlarda da senden derece bekliyorum.Tekrar tebrikler... :gulumse: Teşekkür ederim Fulya hanım.Bende sizleri böyle güzel turnuvalar düzenlediginiz için kutlarım. Bu hafta bakalım ne yapıcaz.turnuvada görüşmek üzere...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap