cashır Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 şartlar uygun olsa da bizde düzenli antreman yapabilsek keşke, oynamak isteyipte antreman yapamayan oyuncular olarak yetişmeye ilerlemeye çalışıyoruz :S
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2012 çalışan kesim olduğumuz için cumartesi pazar sadece oda yeterlimi bilmem ama şimdilik bukadar idman yapa biliriz 15 sene sonra emekli olduğumuzda idman gun sayısı artacak
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2012 çalışan kesim olduğumuz için cumartesi pazar sadece oda yeterlimi bilmem ama şimdilik bukadar idman yapa biliriz 15 sene sonra emekli olduğumuzda idman gun sayısı artacak idman sayısı artacak ama hızımız azalacak, refleksler bitecek...
bellek Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2012 çalışan kesim olduğumuz için cumartesi pazar sadece oda yeterlimi bilmem ama şimdilik bukadar idman yapa biliriz 15 sene sonra emekli olduğumuzda idman gun sayısı artacak Bu gençlik günlerini balayı günleri gibi düşün.. Emekli olduğunda da elin kolun belin tutmaz... Antremanlarını bu gençlikte yaptın yaptın....sonrası yok desem..
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2012 pütür takarız o zaman yavaşladığı zaman oda sorunmu ama şimdiki gençlik gibi hemen pütüre sarılmam :salak:
bellek Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2012 Nerde bu millet nerde bu devlet...Uyanıkken ancak bu kadar yazabiliyorum..Birde uyurken yazsam.... Benim tahtanın markası neydi .. Tatil bu..belli ki bazılarına yaramıyor....
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2012 UyuMA kısmı doğruda yazar kısmı bana uymuyor. Gece kuşları Ramazan sonrası azaldı
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 Nöbetçi öğrencimizde oldu hadi bakalım...Çaylar diyelim mi o zaman :)
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 bellek abi ramazanda belleğim doluydu onun için yatamıyordum kolay kolay şimdi sil baştan oldu akşam işten eve gelirken hemen gözler kapanıyor internette biraz direniyorum ama nafile bu sefer ayakta uyumaya başlıyom yani gercekten hafta içi zor gece kuşçuların arasına katılmak ama cuma cumartesi çok musaitim gece kuşçuluğuna :sleeping:
cashır Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2012 forumu gece de canlı tutmak için uğraşıyoruz ;) 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2012 Geceler ağır gelmeye başladı. Önceden gece yatmaz, gündüz kalkmazdım. Şimdi tam tersi oldu doğru yolu buldum mu ne..!!
cashır Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2012 forum en çok paylaşım yapan, online üyelerinden birisin ya gece gündüz fark etmiyor maşallah :) takdir ediyorum 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2012 forum en çok paylaşım yapan, online üyelerinden birisin ya gece gündüz fark etmiyor maşallah :) takdir ediyorum Sen de hayalet üye oldun Mehmet ya,bi varsın bi yoksun gibi , ya da bana öyle geliyo
cashır Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2012 kısmen haklısın sametim ya olabildiğince girmeye çalışıyorum işte :)
Bora Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 resmi bekçi olduk diye bütün işi bana yüklemeyeceksiniz dimi beyler
cashır Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 desteğe gece de hazırız :) bu arada hayırlı olsun yeni moderatörümüz :) 1
Bora Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 sağol kardeşim. bu arada ısparta'da yıldız milli takım kampı var. kampın antrenörlerinden biri, sevgili abimiz gökmen öçal... istersen onlara katıl, antrenmanlarını izle... çok faydası olacaktır... özellikle batuhan ulucak'ı seyretmelisin. çok yeteneklidir ve çok düzgün bir tekniği vardır. (gökmen abinin telefonunu istersen özelden veririm)
cashır Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 teşekkür ederim kardeşim haber verdiler kamp var diye ama ıspartada değilim memlekete geldim gökmen abinin numarasını verebilirsen özelden iyi olur gittiğimde antreman yaparız bir de olcay hoca var mı kampta bilgin var mı
Ersun Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Bora cım hayırlı olsun ..Yakışır kardeşime.. 1
Bora Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 teşekkür ederim kardeşim haber verdiler kamp var diye ama ıspartada değilim memlekete geldim gökmen abinin numarasını verebilirsen özelden iyi olur gittiğimde antreman yaparız bir de olcay hoca var mı kampta bilgin var mı numarayı gönderdim. olcay hoca da kamptadır diye düşünüyorum ama emin değilim. Bora cım hayırlı olsun ..Yakışır kardeşime.. sağol ersun abicim. yaşasın bursa veteran derneği :))
cashır Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 tamam kardeşim tekrar teşekkür ederim başarılar 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap