bellek Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2014 Eskiden bir sıcaklık vardı yada bana öyle geliyordu.. Gürültü vardı patırtı vardı bir tek yumruklaşma yoktu..Sıcaklığın kaynağı bu kızışmalardı heralde.. Eskilerin pili bitti..yenilerde pek yazmayı sevmiyor..yuvarlanıp gidiyoruz....
safa51 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2014 Burdayım bende. Ehe. 33 saat sonra hayatımın sınavı var. dualarınızı bekliyorum 2
umur kartal Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Sınavı hayatının sınavı olarak gormezsen daha başarılı olursun safa sen yeterki rahat ol dualar arkanda=) 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Bunlarr fani işler Safa , raad ol
bellek Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Üniversite seçme sınavına girecek arkadaşlara başarılar dilerim.. 2
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 Var mı kimse buralarda a dostlarr??
bellek Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 Var mıyım... yok muyum.... belli değil..!!! Ben aslen icraata bakarım.......O icraata bizde yok..
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 İcraat derken abi ? İstemdışı seçimler geldi aklıma, şu seçim şarkılarından gına geldi ya...
safa51 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2014 gözüme uyku girmiyo ya bu ne heycan
Rıdvan Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2014 Sevgili swan saat 5 e doğru cevap yaz :) sevgili Bora da olabilir. Sevgili onur yazamaz sanmam. o daha ziyade muhabbet kuşu 1
Onur Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2014 niye sevgili Bora diye "s" sini kucuk yazdınız diglerini buyuk ? ayrımcılık yapıp forumu bolmeye insanları birbirine dusurmeye mi calısıyorsunuz rıdvan bey ? once isim vermeler simdi ayrımcılıga baslamak falan ? ben usenirim ugrasamam ama swan ya da bora bey size haddinizi bildirecektir sanırım. 3
Bora Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2014 senden beklemezdim rıdvan abi. sevgili'nin S'sini nasıl büyük yazmazsın! 1
bellek Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 Aranıza girmek tehlikeli olabilir... Bir sevgilidir gidiyor.. Sevgililer günü mü bu gün... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 senden beklemezdim rıdvan abi. sevgili'nin S'sini nasıl büyük yazmazsın! SEVGİLİ BORA Sen sevgili onurun gazına gelme onun mikser spinleri çok kuvvetlidir etkilenme sakın. Bellek abimize ve de swan a da Büyük harfle başlayan Sevgiler. 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 niye sevgili Bora diye "s" sini kucuk yazdınız diglerini buyuk ? ayrımcılık yapıp forumu bolmeye insanları birbirine dusurmeye mi calısıyorsunuz rıdvan bey ? once isim vermeler simdi ayrımcılıga baslamak falan ? ben usenirim ugrasamam ama swan ya da bora bey size haddinizi bildirecektir sanırım. küçük harfle başlayan sevgili onur; imzama baktığınız vakit göreceğiniz üzre akçaağaca tenergy yi taktım üzerinize doğru gelişi güzel spin yaparım ona göre ayağınızı denk alınız. Herşeye rağmen sizede büyük harfle başlayan Sevgiler.(lanet olsun içimdeki insan sevgisine) 1
safa51 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2014 Forumuda bu gece ben kapatıyım dedim
umur kartal Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 Forum o kadar erken kapanmıyor yalnız Safa, nöbetçiler ayakta=)
safa51 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 Forum o kadar erken kapanmıyor yalnız Safa, nöbetçiler ayakta=) bu sadece bir tuzaktı artık açığa çıktın nihahaha
bellek Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2014 Forumda bazı tatsız konular benim uykumu kaçırmaya başladı...Nöbete devam... Bana artık gece üç ile beş arası nöbet vermeyin artık .........uykusuz kalıyorumm..... 1
swan Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2014 hepsini tatlıya bağlarız selim hocam yat sen komutan gelince uyandırırım (yalan selim abiyi diskoya gönderteyim de gençleşsin)
bellek Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 Nöbete kalmaya gerek yok artık...her şey tatlıya bağlandı.....ortam güllük gülüstanlık.....''her şey bir gün güzel olacak '' dedikleri o gün bu günmüş... Ektra bir şey olmadıkça......Artık ekipman alış verişlerinde . görüşmek üzere.....H.Ç.. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 Sıkma tatlı canını Selim abi, su akar yatağını bulur. 3 günlük dünyaa... 1
Bora Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 mutlu kaslı.. istese dünyayı yıkar. ama o dünyamızı seviyor. çünkü o mutlu ve kaslı.. 2
bellek Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2017 Geldim.....Artık gece nöbeti bende... Kendime gece nöbetleri yazdım ..Gündüzcüler rahat etsin diye... Swan da yok artık forum bana kaldı. 10 numara keyiflendim bak şimdi... Arada sırada Ersun hoca mı görüyorum , elinde sopa gibi bir şey var...bak kıllandım, ne işin var gecenin bilmem kaçında forumun dar sokaklarında.. Ersun hocam bana niye görünüyor anlamış da değilim...Bir konu açtı hasbihal diye forum çalkalandı deprem oldu sandık..İkinci bir konu açarsa alayımızı yıkılırız bak şimdiden söyliyeyim... Ersun hocama dikkat diyeyim ne olur ne olmaz... ufak ufak turluyorum ...durum normal...sıkıntı yok... 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap