M.Övgü Yıldız Oluşturma zamanı: 16 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 16 Mayıs, 2012 Bu tahta hakkında bilgisi olan var mı? özellikleri hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.bu tahtayı almayı düşünüyorum
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2012 Merhaba dilim dondugunce anlatayim arylate carbon katmanli bir tahta olan alc sert hisli sayilabilecek bir tahta. Arylate carbon sayesinde gayetde kontrollu (carbon tahtalarin bircoguna gore kontrollu) Ustadlardan edindigim bilgiler ise oldukca iyi bir topspin tahtasi oldugu off ile off+ arasi denebilecek hizda olusudur. Kisisel kanaatim hucum yaparken off+ blok yaparken off hatta off- sayilabilecek hafif olmayan kaliteli bir tahtadir. Yanildigim kisimlar varsa ustadlar duzeltsinler.Yazdiklarim 7-8 aydir kullanim suresi sonrasi kisisel fikirlerimdir.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2012 Timo Boll Spirit ile bana göre hiçbir farkı olmayan bir tahta. Butterfly sapını değiştirip fiyat arttırıyor. 1
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Hangi tarz oyun oynamak istiyorsanız size ayak uyduran harika bir tahtadır ALC yeterki oyununuza uygun lastik seçimini doğru yapın.... 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap