Kerem Erböke Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2012 Merhaba Kore açık 14 mayıs çarşamba başlayacak ... sizden kazanan kim olacak diye tahmininizi bekliyorum... Selamlar
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2012 Katılımcılar: http://portal.ittf.com/ittf_tournaments/ittf_entries_web.asp?Gender=M&Tour_ID=2139& Teklerde Ma Long, çiftlerde Ma Long ve Xu Xin alır diyorum. Bu arada 16 Mayıs Çarşamba günü başlıyor turnuva...
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2012 Her zaman oyum Zang yike ye
Çoppır Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2012 Sürpriz olcak Joo kendi seyircisi önünde kazanacak....
ugur yalçın Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2012 Pen holder'ların olduğu yerde Joo'nun hiç şansı olmaz.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2012 Xu Xin alır Keşke alabilse. Şık bir oyun tarzı var. Böyle birşeyi hakediyor ama esas kurtlar arasında işi zor :)
cagan Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2012 Keşke alabilse. Şık bir oyun tarzı var. Böyle birşeyi hakediyor ama esas kurtlar arasında işi zor :) Zaten mesaj yazarken içime öyle doğdu, ondan yazdım. Yoksa alacağına ben de pek inanmıyorum
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2012 Ma Long elendi, Joo katılmadı .... Benim tahminim zjk ile xx final oynar gibi geliyor. Bu sporun gerçekten psikolojik güc istediğine gün geçtikçe inanıyorum....
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2012 Şu an aynı anda iki ayrı güzel maç var. İzlenebilirlik açısından yorucu :) 46 yaşındaki Persson, Zhang Jike'ye karşı 2-1 önde... Xu xin ise Gao Ning ve Mizutani'yi eleyen Koreli Yoon'la karşılaşıyor. Kalabalığın desteği maçı çok heyecanlı kılıyor. İki taraftan da güzel hareketler var... Bu arada Ma Lin, Wang Hao'ya karşı sanki oynamadı gibi, enteresan...
Ertunga Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2012 bence korelilerden bir tanesi alır .
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Şu an muhteşem bir çift erkekler finali gerçekleşiyor: Ma Long & Xu Xin vs. Wang Hao - Zhang Jike. İlk set, uzun bir süredir izlediğim en iyi çift maçıydı.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Zaten mesaj yazarken içime öyle doğdu, ondan yazdım. Yoksa alacağına ben de pek inanmıyorum Bir sayı kalmıştı arkadaş. Xu Xin - Zhang Jike maçı 3-3'dü. Sayılarda Xu Xin 10-9 öndeydi. Zhang Jike, Xu Xin'in forehandine kısa bir servis attı, biraz kalktı, Xu Xin güzel bir flickle hızlı bir şekilde Zhang Jike'nin backhand uzununa topu bildiğiniz "vurdu". Zhang Jike kedi gibi sinirleriyle o vuruşu nasıl karşıladı anlamadım, spiker de anlamadı ama, devamında bu Pro Tour'u da Zhang Jike almış oldu... 1
CyRuss Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Şu an muhteşem bir çift erkekler finali gerçekleşiyor: Ma Long & Xu Xin vs. Wang Hao - Zhang Jike. İlk set, uzun bir süredir izlediğim en iyi çift maçıydı. Bu el sıkma olayından sonra Long-Jike çifti değişmiş sanırım :)
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 10-9 da nasıl oynadıl inanılmazdı
notsniw Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 maçı seyretmedim ama 10-9 a bakmaya girdim yutup a ,sayı oynanırken hareketli kamera çekimi yapmışlar hoşuma gitmedi, oyuncular top raketler herşey hareketli bide kamera hareketli olunca sevmedim çekimi. yaşlanıyoz mudur nedir yeni icatlar gelior spora.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap