ngny Oluşturma zamanı: 11 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 11 Mayıs, 2012 Merhabalar 2 senedir masa tenisiyle hobi olarak uğraşıorum. Fırsat buldukça oynarım. bu sporu seviyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Benim gibi arkadaşlarla oynamak ve antreman yapmak isterim.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2012 işcan adlı üyemiz orada oynuyor bildiğim kadarıyla.
ngny Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2012 işcan adlı üyemiz orada oynuyor bildiğim kadarıyla. cevap için teşekkür ederim. kendisine nasıl ulaşabilirim.
işcan Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2012 salı cumartesi,çarşambaları hariç saat16:30ile 20:30 arası oynuyoruz . yanınızda salon için uygun ayakkabı ve sağlık raporu getirmeniz gerekiyor . yönetim istiyor. pazar günleri 12:00 gibi başlıyor.
ngny Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2012 salı cumartesi,çarşambaları hariç saat16:30ile 20:30 arası oynuyoruz . yanınızda salon için uygun ayakkabı ve sağlık raporu getirmeniz gerekiyor . yönetim istiyor. pazar günleri 12:00 gibi başlıyor. Merhabalar. tamam teşekkür ederim. sürekli oynayan bir grup var sanırım. devamlı oradamı oluyorsunuz belirttiğiniz zamanlarda. bu gruba nasıl dahil olabilirim,
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2012 mrb amatör oynamaktayım. seviyemide bilmiyorum..ama eşlik edebilirim..... slm alaattin karatepe
Semih Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2012 Herkese merhaba, Yaklasik 20 senedir - 8 yasimdan beri - araliklarla olsa da masa tenisi oynuyorum ve bu eglenceli olayi duzenli bir hale getirmek istiyorum. Iscan, hala toplaniyormusunuz ismek te? 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap