Jump to content
Masatenisi.org Forum

Denemeniz Için Yinhe Kombinasyonlar


Recommended Posts

www.masatenisi.com olarak kardeş sitemiz masatenisi.org kullanıcıları için Yinhe ürünlerini yakından tanıma fırsatı sunuyoruz.

 

MC3+MARS II +MOON PRO veya Y13+ MERCURY II+VENUS II kombinasyonlarını denemek için ilk cevap yazan kullanıcıya 1 kombinasyonu yollamak istiyoruz. (denedikten sonra sıraylar diğer cevap yazan kullanıcılara yollamak şartıyla).

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ilgilenlere teşekkürler, şöyle yapalım MC3 lü kombi Bilal beye,Y13lü kombi Turan beye gönderiyoruz, Deneme sürelerini kısa tutalım 3-4 gün. Bilal bey Mert 7000 e ve Turan bey Tolga D ye ellerindeki kombinasyonları yollasınlar. Mert 7000 - Austun 45 e ve Tolga D - winter'a yollarsa deneme kampanyamız son bulsun. En son kullanıcılar bize geri yollasınlar raketleri.

Bu kadar kullanıcı yeterli diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

yabancı bi forumda gezen bi kreanga karbon vardı. bir sürü insan tahtayı aldı, 3-5 gün denedi, bir sonraki arkadaşa

kargoladı. herkez, tahtanın bir yüzüne nikini yazdı ufakça, sırayla... tahta 2-3 kıta gezdi bir dolu ülke... wang liqin

imzaladı, en sonunda isim sahibi kreanga imzaladı, 2007 de başlayıp 2009 a kadar sürdü yanlış hatırlamıyorsam..

 

http://imageshack.us/photo/my-images/35/pb060542.jpg/

 

tahta buydu,

 

forum linki de:

 

http://mytt.net/forum/forum_posts.asp?TID=13773&PN=1&title=the-thrilling-journey-of-the-retrieved-modified-kc

 

güzel bir yolculuktu, üyenin biri tahtayı aldıktan sonra 4-5 gün login olmadı, herkez panikledi ama eleman sonradan

yolculuğa devam ettirdi efsanevi tahtayı.

 

 

aklıma o olay geldi, belki böyle birşey yapılabilir kendi aramızda.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Nihat Bey in gönderdiği Mc3 kombinasyon ile ilk defa bu gün oynama fırsatı bulabildim.

 

Öncelikle çok şık bir kombinasyon ( her şey kapkara) tahta işçiliği çok güzel ve ele çok iyi oturan bir yapısı var bendeki fl saptı.

 

Tahta sert hisli ve fazla esnemeyen bir yapıya sahip. Buna rağmen üzerindeki moon ve mars ile kontrollü bir kombinasyon olmuş.

 

Moon pro ve mars ın yüzeyi klasik çin lastiklerinin dışında avrupa lastiklerine daha çok benziyor ama onlar kadar zıplak değil. Hafif yumuşak ve çeken lastikler.

 

Servisleri iki taraftan da attığımda moon ile daha dolu servisler attım. İtmelerde, fliklerde topu çok iyi kavrayan ve ısıran bir yapısı var. Masadan açılmadan attığım her

 

şut karşı tarafa bomba gibi gitti ve yüzdesi çok fazlaydı. Spinler çok tutarlıydı ve masaya çarptıktan sonra çok fazla sıçramadan kayarak gidiyor.

 

Bloklar hem geride hem masa başında fena değildi. Kısacası orta seviye oyuncular ve oyununu geliştirmek isteyenler için ideal bir lastik.

 

Mars II ise aynı moon gibi yumuşak hisli kontrollü ve spinli. Daha çok fırçalayarak spin çekmeye uygun. Her iki lastikte diğer çin lastiklerine oranla hissi çok fazla.

 

Açıkçası Moon benim daha çok hoşuma gitti güzel bir bh lastiği olur. Elimdeki lastikleri tükettikten sonra sipariş vermeyi düşünüyorum.

 

Deneyimlerim bu kadar...göndereceğim arkadaş farklı şeylerde yazacaktır.

 

Masatenisi.com a teşekkürler...

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Y13 kombo elime ulaştı ve deneme fırsatı buldum. Ekipman konusunda çok tecrübem yok ama kendime göre değerlendirme yapayım.

Mercury 2 lastiği klasik çin lastiklerine benziyor. (Çin lastiği kokusu var ) Sadece biraz daha hafif olabilir. Lastiği sökmediğim için ağırlığı konusunda tam bir bilgiye sahip değilim. Ama kombo olarak ağır sayılmaz, orta ağırlıkta, Yüzeyi yapışkanlı, yapışkanlık durumunu da şöyle söyleyim raketi topa bastırıp kaldırınca topu kaldırıyor ve top bir süre lastikte asılı kalıyor, Aynı özellik Venüs 2'de de var, (topu kaldırma olayı) Venüs 2'nin süngeri turuncu ve topu biraz daha fazla atıyor mercury'ye biraz daha canlı. Çin lastiklerindeki top kırıkmış hissi yok Venüs 2'de Avrupa çin melezi gibi bir şey heralde, tahta ise işçiliği fena değil gibi geldi. Genel olarak kombo başlangıç seviyesi için daha uygun diye düşünüyorum. orta seviyeyi pek tatmin etmeyebilir. . Nihat bey'e teşekkür ediyorum bu fırsatı bizlere sunduğu için. Umarım benden sonraki arkadaşta daha açıklayıcı yorumlarda bulunur

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Haftasonu elime geçti kombo benim de, henüz deneme fırsatı bulamadım ama yorumunuzda kokudan bahsedince unutmadan belirtmek istiyorum. Raketten leş gibi bir koku geliyor, işin kötüsü raketi bırakıyorum elimi yıkasam da o pis koku tüm gün yanımda dolaşıyor. Neyin koktuğunu keşfedebilirsem size de söylerim :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

mars 2 den geliyordur o koku ! Y 13 kombo hakkında şunu da belirteyim yasaka leader hazır raket (120 tl ) kullanan bir arkadaş denedi y 13 ün bariz şekilde daha spinli ve daha tempolu olduğunu tespit ettik ayrıca lastikler dayanıklıya benziyor

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

Raketi 2 gün moon pro forehand, 2 gün de moon pro backhand olacak şekilde denedim.

Raket hakkında yorum yapmadan önce özrümü belirtmek isterim, sınav haftasından dolayı 2-3 gün deneyemedim, 1 haftaya yakındır raket bende ama göndereceğim arkadaş 20 mayıstan beri foruma girmiyor zaten.

 

Rakete gelirsek, tahta elbette sert yapılı; ama kafa yaracak cinsten bulmadım ben. Flared sapı sevmesem de sapı hoş bir sap.

 

Moon PRO lastiği, gerçekten güzel bir lastik. Tuningli çin lastiğinin etkisi az çok bilinir zaten.

Berbat kokusu dışında yeterince kontrollü, spini güzel, topu kavrayan bir lastik.

Tahta esnek olmadığı için spinleri beğenmeyeceğimi tahmin ederken moon pro bu önyargımı kırmayı başardı.

Oyunu açmada çok iyi olduğunu söyleyemem, kötü değil orası kesin gerçi de.

Bloklar orta sertlikteki ortalama çoğu lastik gibi.

En beğendiğim iki özelliği ise; servisler ve şutlar. Sırf bu ikisi için bile edinilebilecek bir lastik.

 

Mars II lastiği ise ortalama her çin lastiği gibi. Bu tahtayla birlikte masaya yakın oynamak için biraz hızlı olduğu için forehande daha çok gidebilecek bir lastik izlenimi bıraktı bende.

Atış açısı, hızı vs. ortalama. Oyunu açma, blok gibi hareketler kolay.

Bu lastiğin en beğendiğim özelliği ise spinleriydi, hem güçlü hem çok hızlı değil. Atış açısının ortalama oluşu ile çok güzel bir hâl alıyor spinler.

 

Bunun dışında sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim.

Nihat Bey'e, bize verdiği bu fırsattan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Austun45 adlı arkadaş 2 gün daha girmezse foruma direk Nihat Bey'e yollarım artık komboyu. Ne yalan söyleyeyim benim de işime gelmedi değil raketin uzunca bende kalması :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Y13 kombiyi iki gün boyunca denedim. İzlenimlerimi aktarmadan önce kombinin özelliklerini www.masatenisi.com sitesinden yararlanarak aktarmanın uygun olacağını düşündüm. Özellikler aşağıda yer almakta:

 

 

Yinhe Y13 Tahta Sınıf Off, Sap Flared, Hız 9,5, Kontrol 8,5, Elastikiyet Orta, Ağırlık 85 gr, Katman 5+2fiberglass

 

Yinhe Venus II Sınıf Off, Hız 10, Kontrol 9,5, Spin 10, Elastikiyet Orta, Renk Siyah

 

Yinhe Mercury II Sınıf Off- Hız 9, Kontrol 8,5, Spin 9, Elastikiyet Soft, Renk Kırmızı

 

 

Öncelikle kombinin ağırlığı ile başlamalıyım. 85 gr olarak görünen tahta, venus II ve mercury II ile birlikte hafif sayılmayacak bir raket haline gelmiş. En azından imzamda yer alan kombiden kesinlikle daha ağır. Ancak beni bu açıdan pek etkilemediğini söyleyebilirim.

 

Kombideki tahtanın denediğim off sınıfındaki tahtalara göre çok daha kontrollü olduğunu eklemeliyim. Örneğin tibhar inferno ve palio A6’ya göre kesinlikle daha kontrollü. Üstelik üzerinde Çin lastikleri varken kontrollü… Tahtanın sınıfını önceden bilmesem all+ bile diyebilirdim.

 

Venüs II ve Mercury II görünüş itibariyle klâsik Çin lastikleri gibi oldukça yapışkan. Bununla birlikte kullanmaya başladığımda lastiklerin Avrupa lastiklerine bayağı yakın olduğunu anladım. Özellikle Venüs II, Çin lastiği görünümlü Avrupalı. Zıplak değil, spinler, servisler harika, kesikler ve falsolar gayet güzel ve etkili. Bloklarda sizi mahcup etmez. Kesik topları açmada etkili. En çok şaşırdığım nokta, klâsik Çin lastiklerinin aksine orta ve uzun mesafe şutların oldukça isabetli gitmesi. Hurricane Neo III ile bu isabeti sağlamak mümkün değil. Ayrıca Hurricane Neo III’deki bariz ‘çat’ sesi Venüs’de hemen hemen yok gibi.

 

Mercury II ise Venüs II’nin klâsik Çin lastiklerine daha yakın şekli. Zaten şutlarda ‘çat’ sesi daha belirgin duyuluyor. Kesiklerden fazla etkilenmeden topu rahatça karşı tarafa gönderebiliyorsunuz.

 

Forehand’i daha güçlü bir oyuncu olduğum için bana Venüs II Fh, Mercury II Bh daha uygun geldi. Orta seviye bir oyuncu olarak kombinin oyun tarzıma oldukça uyduğunu belirtmeliyim. Eğer fh şut, spin, kesik bh savunma ağırlıklı oynuyorsanız kombi birebir size göre... Ayrıca fiyatı da oldukça ekonomik… Masa tenisine yeni başlayanlar ile orta seviye oyuncuların yararlanabileceği bir kombi... Hız tutkunları ve hafif kombi sevenler için ise uygun değil. Ancak tahtayı hafif lastiklerle kullanmak mümkün olabilir…

 

Nihat Bey’e ve Masatenisi.com’a bu fırsatı bizlere tanıdığı için teşekkürler… En kısa zamanda Venüs II’den sipariş etmeyi düşünüyorum.

 

Saygılarımla…

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tekrardan merhabalar,

Göndereceğim arkadaş adresini hâlâ yollamadığı için 4 gün önce 3. kişi olsun, hazır elimize geçmişken raket, yorumlattıralım hesabında bir hocama da denettirdim raketi. Kendisinin teknolojiyle pek arası olmadığı için genel olarak yorumunu ben dile getireyim.

 

Öncelikle kötü yorumdan başlayayım, iyi yorum fazlasıyla mevcut çünkü. Hocam da lastiğin kokusundan şikayetçi; ama moon pro lastiği için "böyle lastik olsun, daha da beter koksun" diye bir yorum getirdi kendisi.

 

Tekrar etmek gerekirse; iki lastik de hafif yapışkanlı, iyi çeken lastikler. İkisi de dolu servisler atıyor ki kendisi mars ile daha iyi servisler attığını belirtti. İki lastiğin de blokları ortalama, ama bir defans lastiği değil elbette.

 

Moon PRO hakkında söyledikleri az çok diğer iki yorumla aynı. Servisi, şutu, spini iyi, hatta çok iyi.

Mars lastiği için ise özellikle çok iyi kestiğini, all sınıfında bir lastik olup olmadığını sordu. Gerçekten hocamın söyleyişi üzerine ben de daha detaya indim, kesikler başarılı. Ama daha çok alttan girmeye değil de, yan spinimsi gibi diyeyim, garip bir kesmesi var. Bir gerçek var ise garip olduğu kadar da başarılı kesikler.

 

Austun arkadaşımız hâlâ cevap atmadığına göre artık nihat beye mesaj atıyorum, fazlasıyla durdu bende raket. Kendimi rakete alıkoymuş gibi hissetmeye başladım.

 

Selamlar.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 49 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..