mertozkaya Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2012 Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2012 ben masa tenisi oynamak istiyorum ama yaşım 15 sizce geç mi kalmışım? bir de profesyonel olmak için kurs dışında başka yol var mı?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 eğer çok özel bir yeteneğin yoksa bence 15 yaş gerçek pro için biraz geç. ama masa tenisini seviyorsan mutlaka çok iyi bir oyuncu olursun, eğer düzenli çalışırsan. süper ligde oynamayamasan bile 2.lig veya 1.lig seviyesine yükselebilirsin. deneme: abcdef..... not: tüm büyük harflerim küçük harfe dönüşüyor....
cemal32 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 eğer daha önce eline hiç raket almadıysan gerçekten profesyonel bir antrenör yardımıyla belli bir düzeye gelirsin ve eğer yetenekte varsa azimle herşey mümkün bence ..
Ertan Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 deneme: abcdef..... not: tüm büyük harflerim küçük harfe dönüşüyor.... Forumda mesaj içerikleri için büyük harfleri küçük harfe dönüştüren bir yazılım çalışıyor.
cemal32 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Forumda Mesaj Içerikleri Için Büyük Harfleri Küçük Harfe Dönüştüren Bir Yazılım çalışıyor. Az önce Yazdığım Bir Mesajda Da Tüm Baş Harfleri Büyük Yazdı ...
Ertan Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Siz Normal Yazınca Da Mı Baş Harfleri Büyük Yapıyor. öyleymiş. İki Ayarı Var Ya Hep Küçük Yapıyor Ya Da Ilk Harfleri Büyük Yapıyor.
cemal32 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Siz Normal Yazınca Da Mı Baş Harfleri Büyük Yapıyor. Mesela Siz Bu Mesajı Normal Mi Yazdınız ?? Aynen Bu şekilde Baş Harfleri Kendisi Büyüttü .. Ben Düz Yazdım ..
cemal32 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 şu Anda Olduğu Gibi :) Yazılıma özgü Birşey Olabilir ..
Ertan Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Kapattım, biraz salakça çalışıyormuş. 1
Ertan Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 İlk harfi büyük diğerleri küçük harf olunca ya hepsini küçük harf yapıyor, ya da diğer ilk harfleri büyük yapıyor.
mertozkaya Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 eğer çok özel bir yeteneğin yoksa bence 15 yaş gerçek pro için biraz geç. ama masa tenisini seviyorsan mutlaka çok iyi bir oyuncu olursun, eğer düzenli çalışırsan. süper ligde oynamayamasan bile 2.lig veya 1.lig seviyesine yükselebilirsin. deneme: abcdef..... not: tüm büyük harflerim küçük harfe dönüşüyor.... önceden oynamışlığım ve yeteneğim var ama nasıl gelişebilirim
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Antrenör yardımı ve yılmadan çok çalışarak....eee ne demişler azimle çalışan raketi deler :) 3
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 önceden oynamışlığım ve yeteneğim var ama nasıl gelişebilirim İlk cümlen tamamen ofsaytt....
Ertunga Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Yeteneğinin olduğunu nasıl anladın acaba ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap