Guest desifer Oluşturma zamanı: 3 Kasım, 2005 Oluşturma zamanı: 3 Kasım, 2005 desto f3 ayarında ama spini daha yuksek bir lastik gibi.. haklı mıyım? dayanımı vs. nasıl acaba deneyeniniz bileniniz var mı?
Istanbullu Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2005 Lastik yumuşak fakat hızlı. spini gerçekten çok iyi ama kontrol bir o kadar zor...hani derlerya kontrolsüz güç güç değildir...aynen öyle ben beğenmedim gerçi bir kere denemek için oynadım ama sevmedim... yüksek spin sevenler için fena değil
Guest desifer Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2005 hmm.. tam benim istediğim gibi! :B: teşekkür ederim
Istanbullu Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2005 hmm.. tam benim istediğim gibi! :B: teşekkür ederim bişey değil :gulumse: umarım sana katkısı olur..
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2008 Şuanda çok geç olacak bu yorum için belki ama tavsiye mahiyetinde yine yazayım ben (o: Bachand tarafı için kullanıyorum yedek tahtam üzerinde bir kaç idmandır.. Tipik backhand lastiği.. Oldukça yumuşak,bayağı da spinli,orta hızın biraz daha üzerinde,kontrol de gayet iyi sayılır Solüsyonsuz kullanılabilen fiyatı da uygun;denenmesi gereken bir backhand lastiği..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap