Guest Ata Ertunga Avcı Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2012 Arkadaşlar bu tahtaları gerçekten yazıldığı gibi Liqin , Hao , Long kullanıyor mu ? Masatenisi.com'da öyle yazıyor. Birde o kadar para verip kullanan var mı ? :) yorumlarınız neler ?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2012 Hao kullanıyor, diğerleri kullanmıyor.
Guest Ata Ertunga Avcı Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2012 O zaman yalan söylüyorlar :) Emre abi hiç kullandın mı ?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2012 Yok beni çeken tahtalar değil. Sadece ünlü oyuncunun ismi olması beni motive etmeye yetmedi.
enerji05 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Ma Long uzun süre TBS kullandı, sonra DHS PG7 kısa süre kullanıp satışları artırdı, şimdilerde ise TBALC kullanıyor. Wang Hao evet Hao tahtasını kullanıyor ama lastiklerde olduğu gibi bunların da "national" versiyonları vardır herhalde.
nyhat Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Malzeme tanitim yazilari firmalarin kendi yazilarinin Türkçe'ye çevirilmesidir.
Guest Ata Ertunga Avcı Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Yok ben onlar için demiştim zaten.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap