bellek Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Servislerin doğru atılmasını gösteren güzel bir video .. Rakibin de karşılama şeklini gösterseymiş daha yararlı bir video olurdu sanki.
dahili Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 3 numaralı servis bana pek doğru gelmedi. Evet top istenilen yüksekliğe atılıyor belki ama serbest kol hala geri çekilmiyor. 1 numaralı serviste de oyuncu serbest kolu geri çekmekte biraz geç kalıyor sanki. 1
bellek Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 3 numaralı servis bana pek doğru gelmedi. Evet top istenilen yüksekliğe atılıyor belki ama serbest kol hala geri çekilmiyor. 1 numaralı serviste de oyuncu serbest kolu geri çekmekte biraz geç kalıyor sanki. Serbest kol sanki topu perdelemiş gibi duruyor.
işcan Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 3 numaralı serviste Hakem, topa vurulduğu an , masa ile top arasında bir engel yok diye düşünmüş olabilir. Hakemler bu kuralı kendine göre yorumluyorlar.Biraz dikkat edildiğinde çok yanlış , kurala uygun olmayan servis atan var diye düşünüyorum.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Bence burada kurala uygun atılmayan servisler var, bazısı vücudu ile kapatmış, bazısı kolunu çekmemiş vs vs. Bu yüzden bu servislerin tamamı için kurala uygun demek doğru olmaz kanaatindeyim.
bellek Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Pozisyonları 3 boyutlu göremediğimiz için göz yanılgısınada düşmüş olabiliriz. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap