exorcist_trex Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Kocaelinin Gebze ilçesinde ücreti karşılıgında kurs almak istiyorum. Bildiginiz spor salonu veya ulaşabilecegim tekil şahısların irtibat bilgileri lazım. irtibat bilgilerini özel mesaj olarakda gönderebilirsiniz. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Hakan74 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Kocaelinin Gebze ilçesinde ücreti karşılıgında kurs almak istiyorum. Bildiginiz spor salonu veya ulaşabilecegim tekil şahısların irtibat bilgileri lazım. irtibat bilgilerini özel mesaj olarakda gönderebilirsiniz. Herkese şimdiden teşekkür ederim. Selam, mutlukent-akse köyü arasında 4-5 tenis masası olan bir halı saha kompleksi var
exorcist_trex Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2012 kompleksin adını biliyormusunuz?
Hakan74 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2012 Sizin bulunduğunuz bölge neresi? tesisin adını bilmiyorum ama, Yapı kredi bankacılık üssüne yürüme mesafesinde, itfaiyenin hemen arkasında, ben düzenli oynamıyorum ama bir gün beraber de gidebiliriz
exorcist_trex Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Ben merkezdeyim ama araç var ulaşım problem degil. Sizin bahsettiginiz yerde antranör vs varmı veya ücretli ders filan veriliyormu? Yoksa sadece hobi olarak gidip oynayabilecegimiz biryermi?
Hakan74 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 sanıyorum sadece hobi amaçlı gelinen bir mekan, ama sormak lazım yine de
Giray YILDIZ Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 Gebze Kapalı Spor Salonunda Masatenisi için ayrılmış özel bir alanımız var.Normalde açık olmuyor fakat Halk eğitime katılır iseniz belli gün ve saatlerde antrenman yapma ve eğitim alma fırsatı bulabilirsiniz. Salon gayet büyük.Butterfly masalar ve robotlar ile antrenman yapıyoruz.
exorcist_trex Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2012 Nerden başvuru yapabilirim bilginiz varmı?Gebze Kapalı Spor Salonu dedeginiz stadyumun orası demi?
kaspar Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Arkadaslar Yapı Kredi bankacılık üssü karsısındaki Serce Spor kompleksinde masa tenisi oynamak isteyen varsa bana özel msj atabilir, oynayabiliriz. ayrıca bir sorum olacak spor salonundaki antreman hangi aylarda oluyo Eylul-Mayıs arası mı yoksa simdi de katılabilir miyiz? Halk eğitimden cok bir bilgi alamamakla beraber Eylul-Mayıs arası gibi ogrendim.
CyRuss Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Kocaelinin Gebze ilçesinde ücreti karşılıgında kurs almak istiyorum. Bildiginiz spor salonu veya ulaşabilecegim tekil şahısların irtibat bilgileri lazım. irtibat bilgilerini özel mesaj olarakda gönderebilirsiniz. Herkese şimdiden teşekkür ederim. Derince de oturan bu sporun tecrübeli oyuncularından aynı zamanda lisanslı antrenör birisi var isterseniz özel mesajla bilgilerini verebilirim...
yasinguven Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2013 Nerden başvuru yapabilirim bilginiz varmı?Gebze Kapalı Spor Salonu dedeginiz stadyumun orası demi? kardesım masa tenısı ogrrenmek istıyorsan ucretsız bana ulas 05455330361 yasin Merhaba Arkadaşlar, Kocaelinin Gebze ilçesinde ücreti karşılıgında kurs almak istiyorum. Bildiginiz spor salonu veya ulaşabilecegim tekil şahısların irtibat bilgileri lazım. irtibat bilgilerini özel mesaj olarakda gönderebilirsiniz. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
uğur aksoy Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2013 kardesım masa tenısı ogrrenmek istıyorsan ucretsız bana ulas 05455330361 yasin Derince de oturan bu sporun tecrübeli oyuncularından aynı zamanda lisanslı antrenör birisi var isterseniz özel mesajla bilgilerini verebilirim... Ben kocaelinde izmitte yasıyorum milli sporcuyum kocaeli büyükşehir kağıt spor da antrenörüm 5079995154 numaram
uğur aksoy Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2013 Ben kocaelinde izmitte yasıyorum milli sporcuyum kocaeli büyükşehir kağıt spor da antrenörüm 5079995154 numaram
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap