haruncoskun Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2012 görüntülere diyecek yok,fevkalade iyiler lakin ben ezgiye takıldım.. çok huzurlu bir ezgi.. umarım bir bileni çıkar
darker Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2012 Sihirli vuruşlar yapabildiklerine göre bunlara sporcu değil sihirbaz demek daha doğru bir yaklaşım olur heralde.. 1
notsniw Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2012 nefis video teşekkürler. müzik için : 1
haruncoskun Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2012 nefis video teşekkürler. müzik için : tabi ya Jonsi :) ben de neden bu kadar tanıdık diye düşüneduruyordum.. teşekkürler kardeşim :) 2
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 Sigur Ros'un dışında da bir Jonsi olduğunu, ayrıca albüm yaptığını da bu forumdan öğreneceğimi düşünmezdim :) 2
swan Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 Onun gören tek gözü, iki gözden fazlasını görüyor derdim hep fatih hocam.. ben de solo çalıştığını yeni öğrendim şimdi
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 Burada okuduktan sonra Jonsi'nin iki albümünü indirip dinledim, gayet güzel ama Sigur Ros apayrı bir şey. Bu dünyanın dışından müzik yapıyor gibiler. Tanım dışı, sınır dışı, uhrevi bir müzik...Radiohead dışı Thom Yorke olmuş böyle; keyifle dinlenebilir ama kült olmaz.
swan Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 yürüyün izlandaya gidiyoruz. tüm forumu sigur ros konserine sokup rehabilite edeceğiz 3
swan Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2012 gidemiyorsak ayağınıza getiririm bende http://www.youtube.com/watch?v=Q7bCHPCvpK8&feature=related 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap