Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2012 Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2012 4.Mart Pazar günü saat 13:00-17:00 arası bizim salonda (http://www.masatenisisalonu.com/masatenisisalonu/iletisim.html) turnuva yapacağız. Katılım bedeli 4TL (üyelerimize 2TL) Ayrıntılar : www.MasaTenisiSalonu.com 3
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Turnuva sonuçları: 1. Kadir BARAN 2. Tahsin KALAY 3. Mustafa İSLAM 4. Suat UĞURLU 2
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Tüm oyuncular TT-rating üyesi olduğu için bol bol rating maçı yapılmış oldu. Sonuçlar www.TT-rating.com 'da.....
karpatlar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Sayın hocamız Kadir BARAN beyefendiyi tekrardan kutlar, ellerinden öperim.İstanbul'da nerede masa tenisi oynanılıyorsa kendileri de hep oradalar.Maşallah.
bellek Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Kadir hocamızın hızına yetişmek mümkün değil. Dün UPS de bana Almanyadaki güzel torunun resimini gösteriyordu.(maşalla diyeyim.. nazar boncuğu gibi güzel bir kız bebek).Bugünde burada 1.lik kendilerini tebrik ederim.. Tahsin i anlatmaya gerek yok 2.lik de ona çok yakışmış.. Mustafa İslam arkadaşı da 3.cü olduğu için tebrik ederim.. Turnuvanın da güzel geçtiğini resimler de bizlere yansıtmış..
karpatlar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Hakan KIRIK hocamız da çalışıp çabalıyor,insanlar masa tenisi oynayabilsin diye.Kendisini de ayrıca kutluyorum.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2012 Başta turnuvayı düzenleyen Hakan Kırık olmak üzere, turnuvaya katılan ve dereceye giren arkadaşları ayrı ayrı tebrik eder, böyle spor dolu, dostluk ve arkadaşlık ortamlarının artmasını temeni ederim.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2012 katılan tum arkadaşları tebrik ediyorum ayrıca kadir hocaya karşı şansımın tutmadığını birdaha gormuş oldum kadir hocayı 3.1 le gecen suat ugurluyu 3.0 la ben geciyorum ama kadir hocaya yenilmekten kurtulamıyorum neyse süper turnuvaydııııı bir dahakinde tekrar goruşürüz inş
ararat1973 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2012 Masa tenisine olan katkılarından dolayı Hakan Kırıkı ve başarılarından dolayı Tahsin Kalayı tebrik ediyorum. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap