dsimer Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2012 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2012 Kartal bölgesinde orta seviye üstü oyun oynayan kendimi geliştirebileceğim dostlar arıyorum.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Merhaba, biraz daha bekleyin, Kartal-Kadıköy metrosu bitince fbvtt.org un salonuna gidersiniz. Yoksa o taraflarda biraz zor....
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Tam aynı şeyi yazmak üzereydim.
gounnuery Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Kartal bölgesinde orta seviye üstü oyun oynayan kendimi geliştirebileceğim dostlar arıyorum. dsimer, ben kartal uğur mumcu mahallesinde oturuyorum ve ikamet ettiğim binanın alt katında masamız mevcut, istersen haftasonları oynayabiliriz.
dsimer Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 ben de uğurmumcuda oturuyorum ve antrenman için Hatice Bayraktara gidiyorum:)
dsimer Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 fbvtd ye hafta sonları gidiyorum
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 fbvtd ye hafta sonları gidiyorum isim , soyad belli olmayınca bilemedik....
gounnuery Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2012 ben de uğurmumcuda oturuyorum ve antrenman için Hatice Bayraktara gidiyorum:) çok güzel, masa tenisi arkadaşı bulabiliyor musun peki, haftasonları ben de oraya takılmak isterim açıkçası..
dsimer Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 çok güzel, masa tenisi arkadaşı bulabiliyor musun peki, haftasonları ben de oraya takılmak isterim açıkçası.. akşam 6 dan sonra bir kaç kişi oluyor hafta sonları hafta ortasında da telefonlaşarak buluşuyoruz ama orta seviye üstü kimse bulunamıyor.yarın (pazar)gelmek istersen 6 da orada olabilirim bir iki oyuncu çağırabilirim.
dsimer Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Bugün masa tenisi oynamak isteyenler Kartal yakınların da Uğur Mumcu da Hatice Bayraktar da 6 dan itibaren buluşuyoruz.Adres tarifi için 05066008909 u arayabilirsiniz.
telkin Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2012 Merhaba Arkadaşımla masa tenisi ve bilardo salonu açtık. Altkaynarcada çalışan arkadaşlarla oynayabilirsin. Haftaiçi haftasonu farketmeden gidebilirsiniz. Bana çalışan arkadaşım orta seviyedir. Ama kısa zaman sonra sürekli oynadıkları için orta üstü olurlar. Gitmek isterseniz www.sportifeglence.com dan detaylara erişebilirsiniz.
Alid67 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2012 Selam, Pendik Aydos bölgesinde oturuyorum. Aydos spor clubunde çok Guzel olmasa da 2 adet masa var. Haftasonları ve salı Perşembe akşamları müsait oluyor. Orta üstü arkadaşları beklerim. Kartaldan Dragos üzerinden buraya ulaşmak çok kolay. Saygılar,
Ramses Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2012 Selam arkadaşlar.. Eğer organize edebilirsek burdaki tüm herkesle beraber bir organizasyon yapıp buluşalım. Hem birbirimiz tanımış hemde kendimizi tartmış oluruz. Sancaktepe de oturuyorum bende. Kısacası hepimiz birbirimize bayağı yakınız. Haydi biraz hareketlenelim.. :)
Ramses Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2012 Evet arkadaşlar yok mu arttıran .
Ramses Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2012 Yeniden güncel diyelim.. Anadolu yakası jübile yaptı galiba. :)
dsimer Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 Arkadaşlar Kartal bölgesin de bir salon açıldı,robot dahi var ilgililere duyurulur:)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 dsimer kardeş, adres , telefon vs... bilgilerini de yazarsanız seviniriz.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Selam arkadaşlar.. Eğer organize edebilirsek burdaki tüm herkesle beraber bir organizasyon yapıp buluşalım. Hem birbirimiz tanımış hemde kendimizi tartmış oluruz. Sancaktepe de oturuyorum bende. Kısacası hepimiz birbirimize bayağı yakınız. Haydi biraz hareketlenelim.. :) Merhaba aslinda dediginiz gibi bir anadolu yakasi bulusmasi yapilabilir. Benim aklima mekan olarak Aydos cebir kolejindeki yeni acilan salon geldi.
dsimer Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 dsimer kardeş, adres , telefon vs... bilgilerini de yazarsanız seviniriz. Hakan kardeş sen zaten F.b veterana gidiyorsun oraya gelen arkadaşlardan bilgi alabilirsin :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap