Mustafa Altunok Oluşturma zamanı: 17 Şubat, 2012 Oluşturma zamanı: 17 Şubat, 2012 Site uzmanları bilirler belki bu çinliler neden Kuveyt open a katılmadılar? üstelik katar a kadar gitmişken.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Bu arada takip edemeyenler için Ahmet Li 21 yaş altında final oynuyor.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Çeyrek finalde, favorilerden Fransız Quentin Robinot'u 4-3 (son set 11-8) mağlup etmeyi başarmış..
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Çeyrek finalde, favorilerden Fransız Quentin Robinot'u 4-3 (son set 11-8) mağlup etmeyi başarmış.. Ben maçı seyrettim Ahmet setlerde 3-0 öne geçti ama tabii Fransız Robinotta çok iyi 3-3 yaptı son set 8-8 oturduğum yerde sıkıntı bastı son sayıları ayakta seyredebildim ancak 11-8 tabi Ahmet aldı.Helal olsun vall sen taaaaaaaaaa çinden gel Türkiyenin gururu ol finalde kazansanda,kaybetsende Teşekküler Ahmet....
Guest ktm Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Ben maçı seyrettim Ahmet setlerde 3-0 öne geçti ama tabii Fransız Robinotta çok iyi 3-3 yaptı son set 8-8 oturduğum yerde sıkıntı bastı son sayıları ayakta seyredebildim ancak 11-8 tabi Ahmet aldı.Helal olsun vall sen taaaaaaaaaa çinden gel Türkiyenin gururu ol finalde kazansanda,kaybetsende Teşekküler Ahmet.... Sayın arkadaşım bayrağımızın dalgalandırılması tablkl sevindirici bir durum...Bizim bayrağımızı bizler niye sallandıramıyoruz..Bu düşüncelerle yakında bizim bayrağımızıda onlar sallıyacak... Neden yada niçin diye sorduğumuzda ortalık ayağa kalkıyor İzmir Bahar turnuvasında olduğu gibi... Bu dediğimi düşünün azıcık da,....Bayramızı bizler birlikte sallıyalım derim... ktm
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Site uzmanları bilirler belki bu çinliler neden Kuveyt open a katılmadılar? üstelik katar a kadar gitmişken. Çünkü Dünya Takımlar Turnuvası için ciddi bir hazırlık içindeler. Alman takımı da öyle...Kendilerinin açıklaması böyle: http://tabletennista.com/2012/2/2012-kuwait-open/
ongun Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Çünkü Dünya Takımlar Turnuvası için ciddi bir hazırlık içindeler. Alman takımı da öyle...Kendilerinin açıklaması böyle: http://tabletennista...12-kuwait-open/ Fatih Bey, bu tabletennista... resmi bir site midir? ITTF bağlantılı bir site mi acaba?
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Çin'de masa tenisine verilen önemi biliyorsunuz. tabletennista ise Çin'de masa tenisi ile ilgili en fazla takip edilen edilen sitelerden birisinin İngilizce'ye çevrilen günlük sürümü. Her gün 4-5 haber yayınlıyor. Yani özel bir site, ancak ciddi bir site... 1
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Ahmed Ali Saleh'in de (Fenerbahçe'den) 64 elemelerinde Jorgen Persson'u yendiğini not düşelim...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Ahmed Ali Saleh'in de (Fenerbahçe'den) 64 elemelerinde Jorgen Persson'u yendiğini not düşelim... Oha demekten kendimi alamadım çok iyii....
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 daha sı da var jean michael saive de yendi ancak ryu seng min e takıldı.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Ahmet in finali çıkması çok iyi kendisi de rakibi de finale 4-3 lük skorlarla geldiler hangisi alırsa alsın fazlasıyla hakedecek bu sampiyonlugu (gönlümüz Ahmet'ten yana tabi ki )
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 türklük bambaşka bir olaydır. benim gözümde Akmet Li'nin naşarısının hiçbir değeri yoktur. devlet sporcusu yapsınlar çocukların geleceğini garanti yapsınlar bak bizden ne li'ler çıkıyor. Türklüğümüzü yaşayarak oynamalıyız. Ben ve benim gibi düşüne bir sürü insan olduğuna inanıyorum. Devşirme sporcu olayına karşıyım. liglerde oynatılması normal ama milli takım olmamalı bence.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2012 türklük bambaşka bir olaydır. benim gözümde Akmet Li'nin naşarısının hiçbir değeri yoktur. devlet sporcusu yapsınlar çocukların geleceğini garanti yapsınlar bak bizden ne li'ler çıkıyor. Türklüğümüzü yaşayarak oynamalıyız. Ben ve benim gibi düşüne bir sürü insan olduğuna inanıyorum. Devşirme sporcu olayına karşıyım. liglerde oynatılması normal ama milli takım olmamalı bence. Sayın Osman Yılmaz...ben burada hiç bir beklenti içinde olmadan yazıyorum bir ton laf (buna size de dahil) yiyorum... Bu lafları neden yiyorum sizin bu sıkıntınızı biz amatörlerde çektiği için...Bayrağımızı sallıyoruz ama kime lejyonerlere... Artık bizler, ilgilerin (devletimiz) bizleri görüp dertlerimizi sıkıntılarımızı çözmeleri için uyanalım..... Benim tek yapmak istediğim forumda bulunan profes. arkadaşları uykudan uyandırıp biz amatörleri peşlerinden sürükleyip devletimizin kapısına dayandırmaları için ......Bir güç oluşturabilmek için... Bu değirmen böyle giderse hiç dönmeyecek.... bu işten geçimini sağlayan arkadaşlar bırakın oyunculuğu .....lejyonerlerin ortalıkda dağıttığı topları bile yakın bir zamanda topluyamıyacaklar... Dünyanın dört bir yanı Çin mallarıyla doldu..Yakın zamanda bizdede etrafımız Çin sporcularla dolacak...Bu işten geçimini sağlıyan arkadaşlar bu umursamaz tavırlarını sürdürmeye devam ederlerse, yakında biz amatörlerden pek farkları kalmayacaklar ... ktm
kartal Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 Ahmet in finali çıkması çok iyi kendisi de rakibi de finale 4-3 lük skorlarla geldiler hangisi alırsa alsın fazlasıyla hakedecek bu sampiyonlugu (gönlümüz Ahmet'ten yana tabi ki ) Malesef iranlı oyuncuya finalde 4-0 kaybetti.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap