Ratior26 Oluşturma zamanı: 31 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 31 Ocak, 2012 Arkadaşlar Youtube da bir video görmüştüm ve lastiklere ayçiçek yağı sürüyordu sizce bu şekilde lastiklerin kavraması arttırılabilirmi?
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 şurada biraz bahsedilmişti bu konu...
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 ben biraz farklı olarak lastiğimi elmalı sodayla silmiştim.lastiğin yüzeyi yapışkan oldu.ama maçlarda hiç denemedim.sonra yüzeyini yıkadım.ama sonucunu az çok tahmin etsemde yinede çok merak ediyorum.
bsg18 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 ben biraz farklı olarak lastiğimi elmalı sodayla silmiştim.lastiğin yüzeyi yapışkan oldu.ama maçlarda hiç denemedim.sonra yüzeyini yıkadım.ama sonucunu az çok tahmin etsemde yinede çok merak ediyorum. Ona bakarsak çin lastiğini denemek amaçlı hazır raketime jöle sürdüm ehehehehe
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 bu gidişle piyasaya yeni masa tenisi malzemeleri sürülcek.
bsg18 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 bu gidişle piyasaya yeni masa tenisi malzemeleri sürülcek. Allah Korusun! Butterflyın bağımlılık yapışından,stiganın tahtaları vitrine koyduruşundan,Herşeyi Joolanın yapıştırıcılarıyla yapıştırmaktan,Nittakunun o cep yakan toplarından..... Aminnn!!!!
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap