Champ Oluşturma zamanı: 24 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 24 Ocak, 2012 8. Forum Buluşması 2011-Sivas ( Videoları çeken arkadaşımız Erdinç'e teşekkür ediyorum.Emeğine Sağlık )
Bora Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 güzel videolar. oynayan ve çekenlerin ellerine sağlık. yanlız herkesin dikkatini çekmek istediğim bir konu var. demir paravanlar bazen çok tehlikeli olabiliyor. bunlardan kurtulup, masa tenisi için özel olarak yapılmış olanlarından almak lazım. geçen sene malatyada düzenlenen üniversiteler şampiyonası maçlarında adnan menderes üniversitesinde oynayan lig oyuncusu demirali arkadaşımızın bir sayı esnasında lob yaparken geri adım attığı sırada ayağını paravanın kenarına sürtmesi (çivi, conta vs. de olabilir tam hatırlamıyorum) sonucu yaralandı. hatta maçın hakemi orhan abimizdi :)
Champ Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 güzel videolar. oynayan ve çekenlerin ellerine sağlık. yanlız herkesin dikkatini çekmek istediğim bir konu var. demir paravanlar bazen çok tehlikeli olabiliyor. bunlardan kurtulup, masa tenisi için özel olarak yapılmış olanlarından almak lazım. geçen sene malatyada düzenlenen üniversiteler şampiyonası maçlarında adnan menderes üniversitesinde oynayan lig oyuncusu demirali arkadaşımızın bir sayı esnasında lob yaparken geri adım attığı sırada ayağını paravanın kenarına sürtmesi (çivi, conta vs. de olabilir tam hatırlamıyorum) sonucu yaralandı. hatta maçın hakemi orhan abimizdi :) Evet Bora hatırladım.Malesef devlet kurumları hazır seperatör almaktansa nerdeyse maliyeti aynı olan atölye çalışmasıyla yaptırmayı her zaman daha avantajlı görüyorlar :) 1
Burak86 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 TAİ deki maçlarda da Borayla maçımda top dikerken üzerine düşmüştüm. 2 gün sonra o alanın mosmor olduğunu fark ettim. İyiki o düşüşümden sonra panoları arkamdan kaldırdılar
umur Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 aslında kaliteli şekilde yapılırsa problem teşkil etmiyor mesela orhan abi sizin antrenman salonundaki seperatörler güzel ve maliyeti düşüktür diye düşünüyorum
Champ Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 aslında kaliteli şekilde yapılırsa problem teşkil etmiyor mesela orhan abi sizin antrenman salonundaki seperatörler güzel ve maliyeti düşüktür diye düşünüyorum Bizdekilerde pek iyi sayılmaz.Altından top kaçabiliyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap