mert_95 Oluşturma zamanı: 22 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 22 Ocak, 2012 28 - 29 ocak tarihlerinde yapılacak olan 1.lig maçalrı İZMİRDE KİPA 10. YI LANADOLU LİSESİNİN arkasındaki spor salonunda yapılacaktır. katılıcak takımlara başarılar dilerim :)) 1
Burak86 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 28 - 29 ocak tarihlerinde yapılacak olan 1.lig maçalrı İZMİRDE KİPA 10. YI LANADOLU LİSESİNİN arkasındaki spor salonunda yapılacaktır. katılıcak takımlara başarılar dilerim :)) Maçlar Gaziemirdeki spor salonunda değil mi?
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Evet Gaziemirde kipa lisesinin yanındaki spor salonunda.
Burak86 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Evet Gaziemirde kipa lisesinin yanındaki spor salonunda. Tepede bir tane vardı ben onu hatırlıyorum gerçi ben geleli çok uzun zaman oldu ama
Sergent Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Tepede bir tane vardı ben onu hatırlıyorum gerçi ben geleli çok uzun zaman oldu ama Burak sen hala o tepeyi arıyorsun.)))))
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Tam olarak saati bellimi? İlk maçlar 10:45 de ikinciler 14:00 de üçüncü maçlar ise 16:30 da cumartesi-pazar aynı proğram.
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Evet arkadaşlar malumunuz bu hafta sonu maçlar oynandı.Bende fırsat buldukça gidip seyretme imkanı buldum genel olarak çok çekişmeli ve heyecan tozu yüksek maçlar seyredip bayağı bir keyif aldım.İnşallah her sene herhangi bir lig maçları İzmirde olur. Bu arada Kayseri Kaskide Mısırlı bir oyuncu vardı adı Lasindi sanırım benzer bir isimde olabilir ama adam gerçekten çok fazla yani istediği zaman sayı alıyor istediği sayıyı veriyordu rakip kim olursa olsun birazda şowmen yönüde vardı, bu lige fazla zaten süperlig için transfer edilmiş sanırım.
Burak86 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 Evet Lashin'i gelecek sene süper lig için aldı takımımız
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap