Guest erdem_erciyas Oluşturma zamanı: 26 Eylül, 2005 Oluşturma zamanı: 26 Eylül, 2005 İstanbul Mecisiyeköyde oturuyorum.Masa tenisi oynayabilecek bir yer aramama rağmen hala bir yer bulamadım.Mecidiyeköy veya Şişli civarında oynayabilecek bir yer var mı?
Guest escargot Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2005 Merhaba, Siteye az önce üye oldum ve yolladığın mesajı gördüm. Mecidiyeköy'den Taksime giderken Osmanbey Mado'nun yanından kurtuluşa doğru (ışıklardan sağa) trafiğin aktığı yoldan giderken sağda SEMİRAMİS düğünsalonuna varmadan bir yer var;ama ne yazık ki alt kat ve biraz kasvetli ama hiç yoktan iyidir.
Guest erdem_erciyas Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2005 Cevabın için teşekkür ederim. Söylediğin yere gittim. Aslında oynamak için uygun ve rahat bir yer fakat saati 4 ytl. Sürekli oynayabileceğim bir yer olsun istedim ama bu da çok pahalıya geliyor. Acaba sürekli oynayabileceğim bir yer var mı? Daha uygun bir fiyata. Örneğin bu kulüpler nasıl oluyor bilmiyorum. Buralarda ders almak mümkün mü?
Guest escargot Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2005 Erdem, merhaba. Ben şimdi fenerbahçe veteran kulübüyle yakından ilgileniyorum (her ne kadar anadolu yakasında olsa da!). Bizim üylerden biri daha üç hafta önce üye olmuş ve çok memnun. Hafta içi akşam 5'ten ve haftasonu sabah 11:00'den sonra iki tane hoca varmış herkezle ilgilenen ve ayda toplam 40 YTL. Yer Göztepe.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap