enerji05 Oluşturma zamanı: 6 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 6 Ocak, 2012 Siz hangi gruba giriyorsunuz? Ben bazen akıl verip bazen eleştirdiğim için az bilen ve bilmeyen grubuna giriyorum. 2
ongun Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Ortada bir iş varsa; karışmayıp, seyreder, kolları sıvayana enayi gözüyle bakar, işin yapılış şekliyle dalga geçer, bittiğinde burun kıvırır, yapılan işi küçümserim.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Ortada bir iş varsa; karışmayıp, seyreder, kolları sıvayana enayi gözüyle bakar, işin yapılış şekliyle dalga geçer, bittiğinde burun kıvırır, yapılan işi küçümserim. Yere düşürmek için elimden geleni yaparım..düşmezse çelme atarım...düştüğünü gördüğümde de okkalı bir tekme atarım...bak bir daha yapıyor mu... Bilen yapar dışındakiler bana uzaktan sanki ufak ufak göz kırpıyor... Bak bilemedim durumu mu şimdi..Sayın Enerji 05 hocam bütün kazık sorularda sizin bölgeden geliyor.. ktm
swan Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 çamur dediniz koştum geldim. soruları alıyım?
Bora Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Siz hangi gruba giriyorsunuz? bilmesi gerektiği kadar bilen, yapması gerektiği kadar yapan..
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Az bilip yapmaya çalışan. Bu şık yok ama tarz meselesi.
scream Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Bilmiyorsa öğrenmeye çalışan, biliyorsa yapan.
aaozkan Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 hep en iyi becermeye çalışan, beceremiyorsa kendine kızan ve zarar veren ama becereninde helal olsun deyip bileğini öpen
omerfaruk Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Bence: "İnsan ortada duran bir iş için herkesten önce kendini mesul ve vazifeli görmeli hemen işi yapmaya çalışmalıdır." Yapıp yapamaması kabiliyeti veya becerisiyle orantılıdır. Fakat yapmaya çalışması, işin altına girmesi, taşın altına elini koyması o işi yapma adına iyi niyetinin bir göstergesidir. soruya pek cevap olmadı belki ama .... :)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 çamur dediniz koştum geldim. soruları alıyım? D şıkkı de bana göre en doğru cevap bu.. ktm
bsg18 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 ' Yapmak' derken neyin kastedildiğini anlayamadım maalesef.Açıklayan olursa sevinirim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap