BurakYalin Oluşturma zamanı: 13 Eylül, 2005 Oluşturma zamanı: 13 Eylül, 2005 Arkadaşlar, ben,osman(cako67),Burçin bu seneden itibaren Sakarya mti için oynaycaz.Bizi bu klüpte bize imkan veren sayın İlknur Nayır'a ve Adnan hocaya en için dileklerimle teşekkürlerimizi sunarız.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Arkadaşlar, ben,osman(cako67),Burçin bu seneden itibaren Sakarya mti için oynaycaz.Bizi bu klüpte bize imkan veren sayın İlknur Nayır'a ve Adnan hocaya en için dileklerimle teşekkürlerimizi sunarız. hayırlı olsun ... bu arada kaçıncı ligde oynicaksınız?
Beethoven Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 sakarya masatenisi ihtisas kulübü yeni kuruldu, dolayısıyla herhangi bi ligde oynamıyoruz sadece terfi lige katılıp lige çıkmak için mücadelesini verecez. zaten amacımız lige çıkmak ve yapabileceğimiz en iyisi yapmak.. bu arada bende, bizi destek ve sahip çıkan kulübün başkanı adnanhoca ve antrenörü ilknurhanıma teşekkür ediyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 sakarya masatenisi ihtisas kulübü yeni kuruldu, dolayısıyla herhangi bi ligde oynamıyoruz sadece terfi lige katılıp lige çıkmak için mücadelesini verecez. zaten amacımız lige çıkmak ve yapabileceğimiz en iyisi yapmak.. bu arada bende, bizi destek ve sahip çıkan kulübün başkanı adnanhoca ve antrenörü ilknurhanıma teşekkür ediyorum. bizde yalova da oynuyoruz , adnan hoac gelmişti bi ara ama ben daha sonra askere gittim ve 12 gün sonra gelicem ve çalışmalara yeniden başlicaz ,sizinlede karşılıklı konuşup hazırlık maçları yapabiliriz ?
Cako67 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 bizlere bu imkanı sunan adnan hocaya ve bizim sakaryaya geçmemizde emeği büyük olan ilknur hanıma teşekkürler
BurakYalin Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2005 Klübümüzün sponsoru olan andro firması bundan sonra bizlere yeni ekipmanlarda bulunacaktır.böylelikle ben ve takım arkadaşlarım yeni nesil andro lastiklerle ve tahtalarla oynayacağız sizlerin de denemesini tavsiye ederiz.
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2005 Klübümüzün sponsoru olan andro firması bundan sonra bizlere yeni ekipmanlarda bulunacaktır.böylelikle ben ve takım arkadaşlarım yeni nesil andro lastiklerle ve tahtalarla oynayacağız sizlerin de denemesini tavsiye ederiz. maçlar malzemeyle kazanılmıyor...umarım işinize yarar...başarılar
Bitim Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2005 Merhaba, Yaklasik ayda bir kere Sakarya'ya geliyorum . Oralarda oynayacak kimseler var mi diye merak ediyordum . Sizde oynamak isterseniz geldigim bir hafta sonu bulusup biraz antreman yapalim . Arkadaşlar, ben,osman(cako67),Burçin bu seneden itibaren Sakarya mti için oynaycaz.Bizi bu klüpte bize imkan veren sayın İlknur Nayır'a ve Adnan hocaya en için dileklerimle teşekkürlerimizi sunarız.
BurakYalin Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2005 Gerçi pek gelemiyoz hafta sonları. Şu an sınavlarım başladı .Eğer gelebilirsek haber veririm.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap