Cako67 Oluşturma zamanı: 9 Eylül, 2005 Oluşturma zamanı: 9 Eylül, 2005 bugün yeni bir tahta denedim andronun süper core cf carbon off +. çok hoşuma gitti. atak oynayanlar için mükemmel bir fırsat aynı ürünün birde light'ı var oda diğerinden çok hafif mükemmel bir ürün. sizlerle paylaşayım istedim ama deneyin sizde faydasını göreceksiniz!!!
Cako67 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2005 bu tahtayı deneyin atak oynayanlara tavsiye ederim. bugün istanbuldaki veteranlar turnuvasında oynadım maçlarda harika atıyor. alın dneyin. birde Queed diye bir lastik var andronun oda güzel. sök tak derdinden kurtulun. özel bir madde sayesinde hafta boyu aynı atıyor. tavsiye ederim byees
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 bu konu ile ilgili dahageniş ve ayrıontılı bilgiyi nereden bulabiliriz arkadaşlar ? ilgilenen olursa sevinirim.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 bu tahtayı deneyin atak oynayanlara tavsiye ederim. bugün istanbuldaki veteranlar turnuvasında oynadım maçlarda harika atıyor. alın dneyin. birde Queed diye bir lastik var andronun oda güzel. sök tak derdinden kurtulun. özel bir madde sayesinde hafta boyu aynı atıyor. tavsiye ederim byees yeni tahta sana bir hayli yaradı demek...yeni tahtanın gazıyla dağıtmışsın milleti...helal sana..
Cako67 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 tahta gerçekten harika primorac carbon gibi özelliklere sahip fakat daha kontrollü hızı iyi. turnuvanın başında kullanmaya başladım ilk defa ve sonuç ortada bence deneyin primorac carbon kullananlara sesleniyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2005 www.andro.de adresinde tüm detaylara bakabilirsiniz....
Champ Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2005 andro un türkiye distrübitörü kim acaba?
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2005 ilknur nayır! bi site yapıcaktı noldu bilmiyorum duyan varmı?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap