joola Oluşturma zamanı: 26 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 26 Aralık, 2011 Değerli dostlar, uzunca bir aradan sonra yine masa tenisine dönüş yapmış bulunmaktayım profesyonel veya çok mükemmel değilim ama boş da değilim savunma ağırlıklı stilim mevcut... hafta sonları 2-3 saat oynaya bileceğim bir hazır raket düşünmekteyim. Toplama konusunda sağlıklı bir bilgiye veya deneyime sahip olmadığım için bütçeyide 120 tl üzerine çıkartmak istemediğim iyi bir hazır raket düşünmekteyim. Biliyorum bir çoğunuz toplama comba diyeceksiniz ama ben sizden aşağıda verdiğim hazır raketler konusunda bilgi rica ediyorum. selamlar. joola carbon pro 94 tl ( yurt dışı ABD de 94 dolar fiyatı mevcut) stiga fury advance 126 tl tıbhar power grıp 85 tl butterfily primorak 7000 s 75 tl ilginize şimdiden teşekkür ediyorum...
Burak86 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2011 hazır raketlerden çok kombi raketleri araştırırsanız daha iyi olur.
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2011 şuraya bakın derim! http://www.masatenisi.org/forums/topic/12471-satylyk-tahta-ve-lastikler-super-ekipman-uygun-fiyat/
joola Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2011 teşekkür ediyorum, evet aslında kombi bir raket de düşünmeye başladım, biraz kafa yorup seçimimden önce sizlerle paylaşırım..
TahaOzkaraWT Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Butterfly 7000'den yana acım çok büyük.Ona verdiğim paraya biraz daha ekleyip adam gibi kombo almak varken onu aldım pişman oldum.Tavsiye etmem.
Recommended Posts