bsg18 Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2011 Selamlar... Başlıktaki avalox sterco lastiğini kullanan varmı? -Nasıl lastiktir? -Dayanıklımıdır? -Hızlımıdır? -Kontrollü müdür? -Spinli midir? -Tavsiye edermisiniz? -Fiyatını hak eder mi? -Oyunumu geliştirenilir miyim bu lastikle? -Max kalınlığı iyimidir? Bu soruların cevabını veren olusa memnun kalırım. Saygılarımla...
ateşdener Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 spor uygulandıkça gelişen bir kavramdır.kısacası çok oyna bunları kafana takma bak nasıl gelişiosun 1
bsg18 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Ben kullandığım ekipman hakkında bilgi edinmek istemiştim.Haftada 3-4 kez oynayarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Saygılarımla...
swan Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 paketin üzerinde yazan değerler üç aşağı beş yukarı lastiğin ne olduğunu söyler. yabancı forumlarda iyi yorumlar yapılmış çin lastikleriyle kıyaslanmış daha çok zaa xdee xp lastiğine çok beniyomuş
bsg18 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 paketin üzerinde yazan değerler üç aşağı beş yukarı lastiğin ne olduğunu söyler. yabancı forumlarda iyi yorumlar yapılmış çin lastikleriyle kıyaslanmış daha çok zaa xdee xp lastiğine çok beniyomuş Yani iyi bir lastik mi?Pek anlayamadım da.İngilizce bilmiyorum.Ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim. Saygılarımla...
haruncoskun Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 lastik 1.nesil su bazlı lastiklerden,3-4 yıl önce kullanmıştım bi dönem.. ortanın üstünde hızı var,üstü yapışkan değil ama top tutan ve spinli cinsten, yeni yapıştırılmış lastik hissi ve dayanıklılığı ise orta düzeyde.. fiyatına göre performansını ise iyiye yakın olarak değerlendirilebilirim.. sanırım almışsın ki bundan sonra bizlerin yorum dahi yapması aslında yersiz.. yine de seni kırmamak adına iki kelam edeyim dedim.. raketini güzel günlerde kullanman dileğimle..
bsg18 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 lastik 1.nesil su bazlı lastiklerden,3-4 yıl önce kullanmıştım bi dönem.. ortanın üstünde hızı var,üstü yapışkan değil ama top tutan ve spinli cinsten, yeni yapıştırılmış lastik hissi ve dayanıklılığı ise orta düzeyde.. fiyatına göre performansını ise iyiye yakın olarak değerlendirilebilirim.. sanırım almışsın ki bundan sonra bizlerin yorum dahi yapması aslında yersiz.. yine de seni kırmamak adına iki kelam edeyim dedim.. raketini güzel günlerde kullanman dileğimle.. Teşekkür ederim.Haklısınız.Kusuruma bakmayın.. Saygılarımla....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap