m1461 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2011 Masa tenisinde bilek geliştirmek için neler yapılmalı?
Bora Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 vakti zamanında tsp nin ağır raketini (350 gr) tavsiye üzerine almıştım. fakat bilim adamları tavsiye etmiyormuş. sanırım piyasadan kaldırıldı. sebebi bu olabilir. ben arada sırada bununla çalışırım. çalıştıktan sonra kendi raketimi alınca kuş gibi gelir ve çok rahat oynarım. hem kolu hem de bileği çalıştırır. bir de raketi olabildiğince sapın altına doğru tutarsanız bileğiniz daha efektif çalışır ve spininiz gelişir.
m1461 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Öncelikle yorumlar için teşekkürler. Ben de arada Bora abinin yaptığı gibi ağır bir hazır raketle çalışıyorum. Diğer rakete geçince hem raketi daha iyi kontrol ediyorsunuz hem de ağır olandaki gücü hafifte harcadığınızda daha hızlı vuruşlar yapabiliyorsunuz. :)
Dundar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 o ağır raketlerden piyasada kaldımı
Burak86 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Bileğini bol bol kullandığın hareketler yap
bsg18 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Bileğini bol bol kullandığın hareketler yap Bizim arkadaş derslerde elini yumruk şeklini aldırıp aşağı-yukarı sallıyordu.2 Gün üst üste yapınca öğretmen disipline gönderdi.Ne bakımdan anladı bilmiyorum... Saygılar...
Bora Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2011 o ağır raketlerden piyasada kaldımı 2-3 sene önce vrocosport.nl sitesinden 130 liraya almıştım ama dükkanı kapatmışlar galiba. o zamanlar hurricane hao listede 25 euro olarak gözüküyordu ama sahtedir diye almadıydım. belki de kapatmadan evvel zararına veriyorlardı. kısmet :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2011 Ağır raket kesinlikle spin çalışmasında önemli bir yer tutuyor , aslında top hissini azaltma ihtimali de var bence , ama kol gücün arttırdığı da bariz bir şey...Ve spin zamanlamasında da oldukça işe yarıyor bu güç.
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2012 Samet kardeşimin dediğine aynen katılıyorum.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap