Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 çok çalışması gerekiyor çok... :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Biz de nadalla djokovic oynarken ortadan o topu yakalamaya çalışırız al sana ayak çalışması Video güzelmiş , sesli güldüm diyebilirim
swan Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 kedilerin olayı nedir ya... piyano çalanı var, masa tenisi oynayanı var, elektrik süpürgesinin üzerine binip köpeğin yanından geçerken enseye pati atanı var... bizim üniversitede siyah yavru kedi var, köşesinde oynayanları seyredip kendi kendine bir haller olup top önündeymiş gibi oynuyo hele... gidip kafasını sıkıyorum akabinde
Guest ktm Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Bu kedinin ayak hareketleride tıpkı benim gibi ağır aksak ....40 yılda bir top yakalıyabiliyor... ktm
Burak86 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 refreksler çok zayıf bundan bişey olmaz
bsg18 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 refreksler çok zayıf bundan bişey olmaz Bu lafın ucu biraz da Selim Abi'ye dokunuyor... Saygılar...
swan Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 ben videodaki kedi (swan'ın klavyesinden yazıyorum. kendisini de bi güzel çizdim efendi efendi köşede oturuyor) şu adını sanını bilmediğim arkadaşlar videodaki performansıma yorum yapmış. hepsini tek patimle yenerim akıllı olsunlar
Guest ktm Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Bu lafın ucu biraz da Selim Abi'ye dokunuyor... Saygılar... Beni gerçekten şaşırtıyorsunuz bsg18..11 yaşındasınız ve iki ayrı yazıyı çok güzel bir şekilde birbirine bağladınız... Sizi gerçekten tebrik ediyorum.... ktm
bsg18 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Teşekkürler.. Saygılarımla...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap