Guest sonofthewind Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2006 Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2006 Arkadaşlar birkaç tane video indirdim.2-3 cd yollayabilirim bazı kişilere...Yani acele etmeniz lâzım şöyle 5-6 kişiye yollucam galiba.Herkes benden birşey beklemesin çünkü bu sene sınav var :) Ama yollamaya çalışacam. Maçlar: 1)Schlager-Joo 2)Carllson vs. Oh SAng 3)Boll vs. Maze 4)Chen qi vs. Wang Liqin 5)Kim Taek Soo vs. Joo bikaç tane daha var aklımda değil... Herkese 3 maçtan oluşan 1 cd yollayabilirim. Arkadaşlar yalnız bunu reklam olarak değerlendirmeyin hiçbir ücret taleb etmem. Ve de kargo ücreti alıcıdandır.İstediğiniz kargoyla gönderilir. Bye merhaba ben marmaristen hakan. bu cd lerde kaldıysa banda yollarsanız sevinirim. göndrmek için benimle iletişime geçebilirsiniz..
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2006 merhaba ben marmaristen hakan. bu cd lerde kaldıysa banda yollarsanız sevinirim. göndrmek için benimle iletişime geçebilirsiniz.. Konu çok uzamaya başladı; kapanması gerek.Ayrıca direk mesaj atıcağınıza topicteki diğer mesajları okuyun. Sağlıcakla...
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2006 serden ingilizce sitelerden hangileri var ....goruntu indirebilecegimiz...
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2006 kardeş banada gönderebilirmisin elindeki cd lerden mümkünse,gönderirsen çok sevinirim. Atatürk ilköğretim okulu Gölbaşı adıyaman,Ali Osman BEBEK güönerirsen eğer aobebek@mynet.com adresine bir tane mail atarsan sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2006 kardeş mümkünse bana da yollayabilirmisin,yollarsan çok evinirim çok ihtiyacım var şuanda cd lere... Atatürk İlköğretim Okulu Gölbaşı/Adıyaman
Guest Azerbaycanli Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2007 MERHABA ILKER KESEN KARDESIM BENDE SENDE KI MACLARI ISTERIM>GONDERIRSEN COK SEVINIRIM.BEN AZERBAYCANDA YASIYORUM VE GENC MILLI TAKIM OYUNCUSUYUM>GONDERE BILRMISIN?kargo ucreti benlik onceden tesekkur SAYGIYLA ALIABBAS ABBASOV
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap