erdemsen Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2011 selam Ben yaklaşık beş yıldır masa tenisi oynuyorum okul takımındayım ve combo bir raket almak istiyorum genelde sadece hızlı servislerde kesik ile karşılıyorum onun dışında back hand ve fore hand spin oynuyorum masa tenisi com da baktığıma göre tahta olarak dhs w 1030 tahta lastik olarak da dhs memo 3 ve memo 2 almayı düşünüyorum bütçem çok değil 100 150 lira arası Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler
Mr.Fly Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 100 150 lira civarlarında kombo rakete bende çok baktım genelde combolar yapıştırıcı dahil 200 tl yi geçiyor ama spin kullanıyorsan süngerlere tahtadan daha fazla para vermen gerek
abdullah54 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 İlk kombonuz ise: Sirocco SR-A ve çift taraflı DHS TNT alın derim.Tahta Chilla off da olabilir.fakat combo raketlerin şu yanı var dayanıksızdırlar.Masaya vurudunmu yırtılır.
erdemsen Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 raketime iyi bakacağıma eminim ve ayrıca yapıştırıcı dahil 110 liraya buldum bu kombinasyonu
erdemsen Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 ayrıca sırocco all tahta ancak ben off oyuncusuyum
ongun Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 ayrıca sırocco all tahta ancak ben off oyuncusuyum Ol tahtaynan of eylemenin bilen bilir keyfini 1
erdemsen Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 sonuç olarak daha kaliteli bir tahta ayrıca ben hala istediğim cevabı alamadım bu lastik ve tahtalar benim için uygun mu? Deneyenlerden bekliyorum cevap
Mr.Fly Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 bence bunu deneyen çok az kişi çıkar ayrıca dhsyi pek kaliteli bulmuyorum onun yerine andro thibar donic butterfly gibi markalar hem daha dayanıklı hem daha kaliteli oluyorlar
swan Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 hemen alma biraz bekle memo 4 çıkacakmış...ol daha spinli daha hızlı diyollar of eylersin sonra
haruncoskun Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 sonuç olarak daha kaliteli bir tahta ayrıca ben hala istediğim cevabı alamadım bu lastik ve tahtalar benim için uygun mu? Deneyenlerden bekliyorum cevap bence uygun, düşündüğün kombinasyonu al ve bir an evvel oynamanın hazzına erişmeye bak
erdemsen Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 evet belki daha dayanıklı falan ama benim bütçem buna yetmiyor ne yapmayalım
abdullah54 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Tahtayı Chilla off lastikleri dhs tnt yap bence.Eğer turnuvalara katılmıycaksan lastiğin kenarında oluşacak söküklerin oyun için bi zararı olmaz.Lastik paramparça olsada oyunu fazla etkilemez. DHS tnt lastikleri çok güzel çok kontrollüdür.Aslında BH lastiği olsada FH için çok uyygundur.Topspin,spin,loop... herşeyi yapabileceğin bir lastiktir.masatenisi.com bu comboyu size yapıştırarak yollar. Eğer ilk kombonuz deilse MEmo 3 ve memo2 de olabilir.Ama ilk kombo da birden o lastiklere geçmek sizn için pek ii olmaz.
erdemsen Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 turnuvalara katılacağım ayrıca lastikler arasında çok fazla bir uyum farkı olacağını sanmıyorum çabuk adapte olabilirim o konuda sorun olacağını sanmıyorum
erdemsen Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 peki masa tenisi com dışında başka ucuz yer veya site varmıdir? Not: Istanbulda ikamet etmekteyim
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Ben de 5 yıldır oynuyorum ama senin kadar bh spin yapamıyorumdur... Bahsettiği kombo yine de çok yavaş gelir bana ... 150 TL'ye 2. el almanı tavsiye ederim. Tahtası iyi olsun, lastikleri zaten değiştireceksin belli bir süre sonra.
erdemsen Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 evet ama ikinci ele de güvenme sorunu var
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 forumda yeterince güvenilir insan var. Onlardan biri arasıra 2. el satyor. Takip edersen görürsün.
erdemsen Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 peki yorumlarınız için teşekkür ederim
erdemsen Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 yeni bir şey buldum masatenisi.com da hazır combo raketlerde ekonomik karbon combo var fiyatı 123 lira civarında ve tahtası dhs den çok daha kaliteli zaten bir süreliğine de olsa tahta sabit kalıp lastik değiştireceğim için daha kaliteli tahtada karar kıldım sizce bu combo bana uygun mu?
Recommended Posts