bsg18 Oluşturma zamanı: 27 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 27 Kasım, 2011 Çok güzel.Sanki başka yer bulamamışlar.Belki de manzarada daha iyi oynuyorlardır.... 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 Sanki başka yer bulamamışlar sitemini anlayamıyorum ?
moktav Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2011 İstanbul'da düzenlenen Asya-Avrupa All Star Masa Tenisi Turnuvası'nın tanıtımı içindi o gayet de süperdi bence...
bsg18 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2011 Sanki başka yer bulamamışlar sitemini anlayamıyorum ? İstanbul'da koskoca spor salonları var iken Gidip köprüde oynamaları garip geldi bana.Tabii bu benim şahsi görüşüm.Birde normalde köprüde yayanın bulunması yasak. Eğer bir hata edip büyüklerime saygısızlık ettiysem affola...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2011 Adamım tanıtım için daha iyi bir yer olamazdı bence , amaç tanıtımdı sadece , yoksa sana çattığımdan değil
bsg18 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2011 Bende o şekilde algılamamıştım.Sizlerin bize çatmayacağından eminim Maksat gırgır şamata :D Tanıtım için güzel bir yer.
umur Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 3 lastiği beraber mi kullanıyorsun imzanda gördüm de
bsg18 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 3 lastiği beraber mi kullanıyorsun imzanda gördüm de Her hayran olunan lastikleri kullanacaksın diye bir şart yok bildiğim kadarıyla..Eğer öyle bir şey var ise bunların hepsini hemen silerim Saygı ve selamlar..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap