snr_silencer Oluşturma zamanı: 26 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 26 Kasım, 2011 Merhaba, FH için önerdiğiniz, yumuşak lastik ve sünger, hissi yüksek, spini yüksek, hızı ortalama ama kontrollü bir lastik var mı? 2 tane önerebilirseniz çok iyi olur. Bir en iyisi, digeri ise fiyat/performansta en iyisi. Teşekkürler.
OnurGörece Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 Merhaba, FH için önerdiğiniz, yumuşak lastik ve sünger, hissi yüksek, spini yüksek, hızı ortalama ama kontrollü bir lastik var mı? 2 tane önerebilirseniz çok iyi olur. Bir en iyisi, digeri ise fiyat/performansta en iyisi. Teşekkürler. Bana göre Nimbus Sound ve Sinüs Sound olabilir .
abdullah54 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 DHS memo 3.Spini çok ii diolar fiatıda ucuz.bilmiyorum nasıl lastiktir ama okuduuum yorumlara göre sizn istediğiniz gibi.
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 DHS memo 3.Spini çok ii diolar fiatıda ucuz.bilmiyorum nasıl lastiktir ama okuduuum yorumlara göre sizn istediğiniz gibi. DHS çin lastiği üreticisi spini çok fazla ama spin çok fazla olduğu zaman kontrolü ne derece iyi olur bilemem hız konusuna gelirsek çin lastikleri genellikle çok hızlı olmuyor kullandığınız tahta ilede alakalı olabilir hızı .
Rıdvan Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 xiom vega europa ve boost tc öneriririm veganın fiyetı ve bence spini daha iyi.
bsg18 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2011 Eğer FH de çin lastiği kullanabilirsen masatenisi.com daki Dhs ni TNT lastiğini önerebilirm.Çok spinli,Hızlı kontrollü,yumuşak lastik ve süngeride yumuşak.Hisside çok iyi bence.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2011 DHS TNT yi kullanmıştım.Dediklerinize uygun fakat spin ve speed değerleri çok iyi değil.Fakat kontrolü de kolay bir lastik.DHS TNT ile herşey yapılabilir.Top spin ,spin,loop Herşeye uygun bir lastik gerçekten.Çok zıplak bir şey olmadıı için kesmeler de zor olmuyor.Masaya yakın da oynanabilir,orta mesafedende uzktanda... Kısacası herşeyi yapabilirsiniz bu lastikle.
bsg18 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2011 DHS TNT yi kullanmıştım.Dediklerinize uygun fakat spin ve speed değerleri çok iyi değil.Fakat kontrolü de kolay bir lastik.DHS TNT ile herşey yapılabilir.Top spin ,spin,loop Herşeye uygun bir lastik gerçekten.Çok zıplak bir şey olmadıı için kesmeler de zor olmuyor.Masaya yakın da oynanabilir,orta mesafedende uzktanda... Kısacası herşeyi yapabilirsiniz bu lastikle. Ben de öyle düşünüyorum ...
Hıcın Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 1.8 mm Donic X3 2.00 Stiga Magna TS2
Recommended Posts