berkay51 Oluşturma zamanı: 8 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 8 Kasım, 2011 merhaba yeni kombi yapıcam. tahta:ma lin carbon (çok hızlı değil kontrollü ve karbonlu olmasından dolayı atıcam çok zıplak tahta değil) fh:andro hexer hd bh:tibhar aurus soft ne dersiniz masa tenisdaşlarım? saygılar,
berkay51 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 masaya orta mesafeden (sıklikla) arada uzaktan ve masaya yakinda oynarim 3 seklide oynarim ama orta mesafeden spin top spin sut stilim.kontrol sorunum vardi ebenholz ile oyunum ileriye gitmiordu kirildi tahta bu fiyat olarak ucuz olsada stigaya butterflya gore iyi olacigini dusundum siz ne dusunuyorsunuz oyun stilime gore
Bora Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 ebenholz ile oyunum ileriye gitmiordu kirildi tahta ebenholz gibi bir tahtayı nasıl kırmayı başardınız merak ettim doğrusu :)
berkay51 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 celik kapi dustu ustune bora bey :)
berkay51 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 cevap verebilecek yokmu?yukarida stilimi yazdim
turushanovgu Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2011 tahtayı daha önce kullandım, çok beğendiğim bir tahtadır, tek problem bana aşırı vibrasyonlu gelmesiydi, vibrasyon sorun olmaz dersen kesinlikle tavsiye edeceğim bir tahtadır, orta mesafeden rahatlıkla oyun kurarsın, aşırı hızlı da olmadığı için ebenh 7'e göre kontrolde zorlanmazsın, her iki lastiği de kullanmadım, hexer hd yeni çıktı ve pek yorum alacağını sanmıyorum, aurusla ilgili diğer arkadaşlar yorum yapacaktır, benim sana tavsiyem orta sertlikte aşırı hızlı olmayan herhangi bir lastik işini görecektir
berkay51 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2011 ma lin extra offensıve nasıl olur peki? ma lin crbona gore?
berkay51 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2011 titreşim olması iyi olmaz.aşırı hislide olmaması lazım.buna göre bir tahta işin gerçeği.
Recommended Posts