Fatih Birinci Oluşturma zamanı: 7 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 7 Kasım, 2011 Bu da World Team Cup 2011'in en şaşırtıcı maçı bence. Ovtcharov garip vuruşlarıyla, daha garip servisleriyle, çok daha garip 'Cho!' larıyla Wang Hao'nun dengesini bozmuş resmen. http://www.youtube.c...2/2/lQuvfhOa54k 4. sette hakem'in Wang Hao'ya verdiği o tartışmalı sayı bence Dima'nın olmalıydı. Maçtan sonra Dima'nın gülüşüne dikkat. Şu anda Alaman semalarında uçarak dolaşıyor olmalı :)
Burak86 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 top direk aşşağı düşmüş o yüzden ben yana değmiş olarak değerlendiriyorum.
cagan Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Sayıyı Wang Hao'ya vermemiş ki hakemler. Durum 2-1 olduktan sonra Ovtcharov'un backhand spinle aldığı sayı ile birlikte durum 3-1 Ovtcharov lehine gözüküyor. Yani hakemler sonuç itibariyle sayıyı Ovtcharov'a vermişler. Ama bence ilk karar doğruydu, top masa yüzeyinin köşesine değmiyor, direk olarak yan kısma temas edip düşüyor. Gerek ilk gösterimde gerekse ikinci gösterimde anlamak mümkün bunu. Son gösterim biraz yanıltıyor ama dikkatli bakılırsa orda da topun masanın yanına temas ettiği anlaşılır.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Video'da 8.35. Durum 1-1, sonra bu şüpheli temas, sonra Wang Hao 2-1 öne geçiyor. Sayı Wang Hao'ya geçiyor sanırım? Bu videoyu izlerken aklıma Çin'de Masa Tenisi'nin sırları isminde ünlü ve internette çok yaygın bir röportaj var. O geldi. Dima maçı almış ama Çinlilerin hiç kaçırmayacağı çok temel vuruşlarda hatalar yapıyor. O röportajda batılıların temelinin çok sağlam olmadığından bahsediliyordu. Aslında çevirmek lazım makaleyi.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 9:34 ovtc 3-1 önde, devam eden sayıyı hao alıyor ve 3-2 oluyor
cagan Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Ben devamından bahsediyorum. İlk başta Hao 2-1 önde gözüküyor ama devamındaki sayıdan sonra scoreboard 3-1 Ovtcharov lehine. Bir daha izlerseniz farkedeceksiniz zaten.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 çağan ben o mesajı fatihin mesajına istinaden yazdım, tv yapımcısı sayının kime verildiğini anlamadan ekrana yansıtmış, sonra da düzeltmiş,
cagan Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Ben de Fatih abiye yazdım Turushan abi, alıntı yapmayınca karışıklık oldu, yoksa aynı fikirdeyiz
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2011 Ah evet haklısınız arkadaşlar, ben onu fark edememişim, özür. Sayı da cidden bayağı şüpheliymiş tekrar izleyince.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap