Enduro Oluşturma zamanı: 5 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 5 Kasım, 2011 Değerli forum üyelerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Defansçı arkadaşlara hatırlatma: Kurbanları raketinizle kesmeye çalışmayın. Kurban can verdikten sonra "Ben de topları keserek öldürüyorum." esprisini yapmayın.
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2011 Tüm islam aleminin Kurban Bayramı mûbarek olsun...
bsg18 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2011 Kurban bayramınız kutlu olsun..Nice senelere
kartal Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2011 Kurban bayramınız hayırlara vesile olması dileğiyle.
oğuzhan33 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 Kurban bayramınız mübarek olsun
ozgur seker Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 herkese hayırlı bayramlar. Allah nicelerini daha ailelerimizle geçirmeyi nasip etsin
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 Tüm camiamızın Kurban Bayramı'nı kutlar, herkese sağlık ve mutluluklar dilerim.
Ersun Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 Bayramımızın ; ülkemize birlik-beraberlik acılarımıza merhem,tüm dünyaya barış getirmesi temennilerim ile..Herkese Selamlar..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 sevdiklerinizle beraber iyi bayramlar diliyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap