serinkan Oluşturma zamanı: 27 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 27 Ekim, 2011 Elimde butterfly innerforce alc tahta var lastikte alıcam ama karar veremedim xiom asia tibhar aurus t-energy xiom europa bunların hangisini kullanmalıyım kararsız kaldım yoksa backhand forhand farklı kombo mu yapsam onda da kararsızım ben spin şut ve spine spin gibi sert oynamayı ama topuda hissetmeyi istıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
aaozkan Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 aldığın tahta benimde kullandığım tahta gerçektende karbonlu tahtalar içerisinde en hisli, dengeli ve yeterince hızlı off sınıfında bir tahta ben üzerinde tenergy 05 ve fx kullanıyorum mükemmel uyumlu oluyor eğer daha yumuşak ve spini tenergy kadar olan bir lastik istiyorsan aurus da kullanabilirsin ama hızı biraz daha yavaş kalıyor tenergy göre
ekrem Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 spine blok her kişinin işi spine spin er kişinin işi.
aaozkan Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2011 ekrem hocam ersun hocam blok cu olduğu için pek bizim imzayı beğenmiyor :))
ekrem Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2011 Ersun hocam pek imzalara karışmaz karışmasına da, her halde sizin spinleri beğenmiyordur.
Recommended Posts