zaferkaraboga Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2011 Yenilevent'te kamu lojmanlarında apartman altındaki atıl bir alanı pinpon salonuna çevirdim,iki masamız var, ,çocuklara ve büyüklere (Bay/Bayan) ders verdirmek istiyorum.Ders verme işini daha önceleri yapmış, kendisine güvenen,çocuklara örnek olabilecek ve ders ücretleri konusunda uygun fiat verebilecek bay/bayan arkadaşlar ile irtibata geçmek istiyorum. Salonumuzun resmini ekte yolluyorum.(Maalesef ekte göndereceğim için dosya büyük ve gönderemiyorum.) Teşekkürler Zafer Karaboğa E-Mail:zaferkarabogablue@yahoo.com
mkirbac Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2011 Yenilevent'te kamu lojmanlarında apartman altındaki atıl bir alanı pinpon salonuna çevirdim,iki masamız var, ,çocuklara ve büyüklere (Bay/Bayan) ders verdirmek istiyorum.Ders verme işini daha önceleri yapmış, kendisine güvenen,çocuklara örnek olabilecek ve ders ücretleri konusunda uygun fiat verebilecek bay/bayan arkadaşlar ile irtibata geçmek istiyorum. Salonumuzun resmini ekte yolluyorum.(Maalesef ekte göndereceğim için dosya büyük ve gönderemiyorum.) Teşekkürler Zafer Karaboğa E-Mail:zaferkarabogablue@yahoo.com Size çok yakın yerde Antrenörlük yapıyorum. İlgilenirseniz sizin orayada gelebilirim. Tel : 0 535 286 15 05
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap