enerji05 Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2011 Bu lastiği kullanıp yorum yapabilecek olan var mı? Speedy spin lastiğinin su bazlı versiyonu olarak yenilenmiş hali nasıl acaba.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 speedy spin de su bazlı değil miydi? ben kullanırken su bazlı ile yapıştıryordum
enerji05 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 speedy spin de su bazlı değil miydi? ben kullanırken su bazlı ile yapıştıryordum geçmişe şöyle bir bakacak olursak, tibhar'ın sriver'ı olarak bilinen speedy spin (made in japan) lastiğinden sonra daha yumuşak süngerlisi speedy spin premium çıktı. su bazlı döneme geçildiğinde ise hemen speedy spin tuned lastiği piyasaya sürüldü ama şimdi üretimden kalkmış durumda. fx premium versiyonu ise en son karşımıza gelen bir lastik. büyük ihtimalle sriver fx ayarında sanıyorum, kullananlardan yorum alsak iyi olurdu.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 hocam ben tunedle karıştırdım :))))) tuned versiyonunu kullanmıştım,
enerji05 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 Doğrudur Turushan hocam. Hatta tuned versiyonundan şikayetçiydin, kesildikten sonra çekti küçücük kaldı diye:))
turushanovgu Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2011 :)))) evet hocam, performasını da beğenmememiştim ve bir daha o lastiği kullanmamaya tövbe etmiştim :))))
enerji05 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2011 :)))) evet hocam, performasını da beğenmememiştim ve bir daha o lastiği kullanmamaya tövbe etmiştim :)))) Madem öyle, ben de merak etmekten vazgeçeyim bari bu lastiği:)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap