Ertan Oluşturma zamanı: 1 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 1 Ekim, 2011 Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü'nün düzenlediği 12. Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvası, 8-9 Ekim'de İstanbul Caferağa Spor Salonunda yapılacaktır. Yaş gurupları 30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69, 70 üstü Katılımcı ülkeler : Türkiye, Rusya, Bulgaristan, Romanya, Danimarka, İtalya, İran ve Çin 2
takefiree Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2011 nasıl oldu da gozumden kactı bu turnuva ya ....hafta sonu hic bir isim de yoktu
onurzaim Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 Turnuva ile ilgili kısa videolar ve 40-49 finalinin videolarını yayınladılar. Romen ve İranli'nın finalini seyredebilirsiniz. http://www.turkiyeya...nuvas-sona-erdi
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 Onur merhaba ben Bursa'dan Aydın 40-49 yaş final maçlarını izledim.Çokkeyif aldımdiyebilirim.Beenimmaçıda yayınlarsan sevinirim.Bir tek ben seyredecek gibi ayarla ben seyrederim.Kendine iyi bak.Senide ayrıca tebrik ederim.Sana başarılar dilerim.
onurzaim Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 Onur merhaba ben Bursa'dan Aydın 40-49 yaş final maçlarını izledim.Çokkeyif aldımdiyebilirim.Beenimmaçıda yayınlarsan sevinirim.Bir tek ben seyredecek gibi ayarla ben seyrederim.Kendine iyi bak.Senide ayrıca tebrik ederim.Sana başarılar dilerim. Olur abi. Bir tek seni sen gör. Şimdi avrupa şampiyonasından haberler geliyor. Onları da siteye girecem. Akşama vaktim olursa videonun linkini forum mesajı aracağılığı ile yollarım.
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2011 Onur kardeşim mesajın hala gelmiş dehil.inşallah yollarsın.Birde bana Batırfılay Takines -C madel serisinin Çin Lastiğini yazarsan sevinirim.Markası neydi unuttum.Sipariş vermeyi düşünüyorum.Videoyu mesajlarsan sevinirim.Sana kolay gelsin.
Burak86 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2011 nasıl oldu da gozumden kactı bu turnuva ya ....hafta sonu hic bir isim de yoktu Erdinç abi iyice veteran oldun unutkanlıkda başlamış
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap