Ertan Oluşturma zamanı: 28 Aralık, 2003 Oluşturma zamanı: 28 Aralık, 2003 (düzenlendi) Son günlerde sıkça forum düzenini bozacak şekilde yazılar gönderilmektedir. 1. Bir konu içinde o konu ile alakası olmayan yazılar gönderilerek farklı bir konuya geçilmektedir. 2. Aynı amaç için açılmış bir konu varken bu konuya yazı göndermek yerine yeni bir konu açılmaktadır. Forumda kullanıcı ve gönderilen yazı sayımız hızla artmaktadır. Bu yüzden düzeni bu aşamada sağlayamazsak daha sonra sağlamamız çok daha zor olacaktır. Lütfen tüm üyelerimiz bu konuda daha hassas davransınlar. NOT : Konusu ile ilgili olmayan bazı mesajları sildim (Istanbul'da malzeme satan yerler konusunda raket tartışması mesajları). 29 Aralık, 2003 Ertan tarafından düzenlendi
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2004 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2004 Ertan bey:Tarihi geçmiş bazı bilgiler forumu boş yere işgal ediyor.Bence bunları temizlerseniz daha iyi olur.
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2004 benim üniversiteler ile ilgili konum ne oldu?
Ertan Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2004 benim üniversiteler ile ilgili konum ne oldu? 1. Yazdığın bu mesajının Forum Düzenini bozmayalım konusu ile ilgisi nedir ? 2. Üniversiteler ile ilgili konun Bu adreste.. 3. Hesap sorar gibi ifadeni de anlayabilmiş değilim. İyice araştırmadan kimseyi suçlar ifadeler içine girmemen gerekir.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2004 Ertan beyin başta belirttiği maddeler biraz fazlalaştı.Özellikle yeni üye olan arkadaşlarımız daha dikkatli olursa sevinirim. Herşeyden önemlisi bir konu hakkında yorum yapılırken lütfen önceki yazıları okuyalım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap